7η Ετήσια Έκθεση Ανοικτού Εργαστηρίου Χαρακτικής Δήμου Νίκαιας – Αγ.Ι.Ρέντη

Την 7η Ετήσια Έκθεση Ανοικτού Εργαστηρίου Χαρακτικής διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη , με έργα των μαθητών του Ανοιχτού Εργαστηρίου Χαρακτικής .

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 2 έως τις 11 Φεβρουαρίου και ώρες 6-9 μ.μ. καθημερινά στο Village Shopping and More…, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ.

Το Ανοιχτό Εργαστήριο Χαρακτικής του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, που λειτουργεί σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος, ιδρύθηκε το 2010 και διαθέτει όλες τις απαραίτητες υποδομές τόσο για την δημιουργία έργων Χαρακτικής, όπως Χαλκογραφία, Λιθογραφία, Ξυλογραφία και χειροποίητη Μεταξοτυπία, όσο και για την ανάπτυξη της τέχνης τους.

Μεταξύ άλλων, σκοπός του Εργαστηρίου είναι η δωρεάν διάθεση υποδομών στους καλλιτέχνες – μέλη του Επιμελητηρίου, η συμμετοχή δημοτών σε σεμινάρια, η ανάπτυξη της ερασιτεχνικής δημιουργίας, καθώς και η δημιουργία μεγάλης Πινακοθήκης Χαρακτικής, αφού κάθε καλλιτέχνης που χρησιμοποιεί τις υποδομές ως ανταπόδοση θα πρέπει να αφήνει δύο τουλάχιστον χαρακτικά αντίτυπα σαν περιουσία του Δήμου.

Αίθουσα εκθέσεων Village Shopping and More..
Θηβών 228 & Παρνασσού
Διάρκεια έκθεσης 2 έως 11 Φεβρουαρίου 2018
Ώρες λειτουργίας: 18:00-21:00
Είσοδος ελεύθερη