“Η άγνωστη δίπλα μου”,της Μαρίας Κωνσταντούρου-Παρουσίαση του Βιβλίου στη Μάνδρα

Το βιβλίο της Μαρίας Κωνσταντούρου “Η άγνωστη δίπλα μου”,παρουσιάζεται το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017 στις 18.30 στην πόλη της Μάνδρας και συγκεκριμένα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου (Παπαγιάννη 16).

Πρόκειται για το νέο βιβλίο της συγγραφέως από τις εκδόσεις Λιβάνη και η πρωτοβουλία για την διοργάνωση αυτής της πολιτιστικής εκδήλωσης ανήκει στις κυρίες Ελένη Ρουμελιώτη-Παπακωνσταντίνου και την Δήμητρα Παπακωνσταντίνου.

Αν μη τι άλλο, αξίζουν συγχαρητήρια και στις δυο κυρίες για την εξαιρετική τους αυτή πρωτοβουλία, γιατί μια τέτοια εκδήλωση φαντάζει ως όαση στο άνυδρο πολιτιστικό τοπίο της συγκεκριμένης περιοχής.

Οι φίλοι του βιβλίου και του Πολιτισμού πρέπει να δώσουν το παρόν, ενισχύοντας με την παρουσία τους αυτή την εκδήλωση και ενδυναμώνοντας πρωτοβουλίες για μελλοντικές πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις.

Η συγγραφέας κυρία Μαρία Κωνσταντούρου

Για το Βιβλίο

«Όσο μεγαλώνει η ηλικία, τόσο μικραίνουν τα όνειρα. Το σεντούκι του χρόνου στενεύει και δεν τα χωράει όλα μέσα».
Σοφά λόγια. Αληθινά. Όμως η Μελίνα ήταν νέα ακόμα και το δικό της το σεντούκι ξεχείλιζε από όνειρα. Για να τα πραγματοποιήσει, αποφασίζει να εγκαταλείψει την Αθήνα και όσα την πονούσαν εκεί και να κάνει μια καινούρια αρχή μακριά, σε ένα πανέμορφο ορεινό χωριό της βορειοδυτικής Ελλάδας. Αλλά, όπως κάθε τόπος, έτσι και το Αιθερικό είχε τα δικά του μυστικά, τις δικές του πληγές, τα δικά του φαντάσματα…
Μια παράξενη παρουσία που ο καθένας προσπαθούσε να εξηγήσει σύμφωνα με τους προσωπικούς του ορίζοντες και τις ψυχικές αντοχές του… Μια δυνατή φιλία που λύγισε κάτω από το βάρος μιας αναπόδεικτης προδοσίας… Ένα βαρύ μυστικό που καταδικάστηκε σε απροσπέλαστα σκοτάδια… Ένας ξαφνικός θάνατος που ποτέ δε βρήκε τη δικαίωση που του άξιζε… Και έρωτες… Έρωτες δυνατοί, τρυφεροί, απελπισμένοι, εμμονικοί… Έρωτες που ο καθένας τους ζητούσε τη δική του αχτίδα ήλιου για να ανθίσει στο φως της ζωής…