Ισχυρή υποψηφιότητα του Μελέτη Ζαφείρη για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Μάνδρας – Ειδυλλίας

Ισχυρή υποψηφιότητα του Μελέτη Ζαφείρη για την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Μάνδρας – Ειδυλλίας , στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2020.

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες και το ρεπορτάζ της Athenswest.gr , ο Μελέτης Ζαφείρης θα είναι υποψήφιος για την Προεδρία της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Μάνδρα – Ειδυλλία.

Πολλοί που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον χώρο της τοπικής οργάνωσης , υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη υποψηφιότητα θα ταράξει τα “λιμνάζοντα ύδατα” της οργάνωσης , ενώ αναδεικνύεται ισχυρή που στο πιθανό ενδεχόμενο εκλογής του κ. Ζαφείρη στην θέση του Προέδρου , θα ενισχύσει την παρουσία της ΝΔ στην περιοχή και την θετική παρέμβασή της στα τοπικά πράγματα.

Με δεδομένη μάλιστα την εικόνα των κλειστών γραφείων της τοπικής οργάνωσης να αποτελεί μόνιμη κατάσταση, η ανανέωση της τοπικής ηγεσίας είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσει νέες συνθήκες για μια οργάνωση ανοιχτή στην τοπική κοινωνία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε η Athenswest με τον κ. Μελέτη Ζαφείρη , αφού επιβεβαίωσε τις πληροφορίες μας για την υποψηφιότητά του , υπογράμμισε :

” Η αξία ενός πολιτικού φορέα και μάλιστα όπως είναι η ΝΔ , επιβάλλεται να είναι συνεχής μέσα στην κοινωνία , να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και να παρεμβαίνει δημιουργικά στην εξέλιξη των πραγμάτων. Αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για την οργάνωση της Μάνδρας – Ειδυλλίας γιατί η περιοχή μας , μετά μάλιστα την φονική πλημμύρα του 2017 και των προβλημάτων που άφησε πίσω της , έχει ανάγκη από σταθερούς , ζωντανούς οργανισμούς που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη και την πρόοδο της.

Αν τα μέλη της οργάνωσής μας με εκλέξουν στην θέση του Προέδρου , προς αυτή την κατεύθυνση θα εργαστώ.

Σκοπός μου είναι να αναδειχθεί μια τοπική οργάνωση ανοιχτή στην κοινωνία , ζωντανή από μέλη , πλούσια σε θέσεις και δράσεις που θα προσανατολίζονται στην ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής μας.”

Ο κ. Μελέτης Ζαφείρης είναι έμπειρος Αυτοδιοικητικός , αφού διετέλεσε Αντιδήμαρχος του Δήμου Μάνδρας την περίοδο 2003 – 2006 , με καθημερινή κοινωνική δράση ως Πρόεδρος του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Παλαιοκουνδούρων , με συμμετοχή σε κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς και με σημαντική επαγγελματική εμπειρία σε θέματα ασφάλειας και πολιτικής προστασίας.