Η “Συνεργασία Πολιτών” κατά της δημιουργίας μονάδας αποθήκευσης επικίνδυνων αποβλήτων στη Μάνδρα

Κατά της δημιουργίας μονάδας αποθήκευσης επικίνδυνων αποβλήτων στη Μάνδρα, τάσσεται η δημοτική παράταξη “Συνεργασία Πολιτών” με επικεφαλής την κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου – Ρουμελιώτη.

Μετά το δημοσίευμα της ψηφιακής μας έκδοσης , δεχτήκαμε τηλεφώνημα από τον δημοτικό σύμβουλο της προαναφερόμενης παράταξης κ. Γεώργιο Σαμπάνη προκειμένου να μας διατυπώσει την κατηγορηματική θέση , τόσο του ιδίου , όσο και της επικεφαλής του κ. Παπακωνσταντίνου – Ρουμελιώτη , ότι είναι κατά οιασδήποτε οχλούσας , ρυπογόνας και επικίνδυνης εγκατάστασης στην περιοχή.

Αναφορικά με το επίμαχο δημοτικό συμβούλιο της 27ης Νοεμβρίου 2019 και παρά το γεγονός ότι δεν έχει καταγραφεί η θέση τους για το προτεινόμενο κείμενο ψηφίσματος που είχε φέρει η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης , μας έγινε σαφές ότι είχαν ταχθεί υπέρ του ψηφίσματος .

Ακόμη τονίσθηκε ότι το εν λόγω ψήφισμα δεν συζητήθηκε με ευθύνη του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του Δημάρχου , όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Σαμπάνης

Έτσι , μετά την “Λαϊκή Συσπείρωση” και η “Συνεργασία Πολιτών” δηλώνει την αντίθεσή της στην συγκεκριμένη εγκατάσταση.

Όπως ήδη έχουμε σημειώσει η Athenswest είναι “ανοιχτή” στην φιλοξενία θέσεων και απόψεων , όταν μάλιστα αφορούν τέτοια σημαντικά θέματα.