«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», λέει ο Δήμος Χαϊδαρίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στην οδό Φαβιέρου 30

«ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ», λέει ο Δήμος Χαϊδαρίου , ενόψει του πιθανού ενδεχόμενου να εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή της Γρηγορούσας , ενώ σταθερά βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων, τόσο η διοίκηση του Δημάρχου Μιχάλη Σελέκου , όσο και το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου που αντιδρούν σε μια τέτοια εγκατάσταση.

Όπως ήδη έχει γράψει η Athenswest ,θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει μια τέτοια προοπτική(Διαβάστε εδώ)

Ταυτόχρονα , η δημοτική αρχή προγραμματίζει συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 20 Απριλίου στις  6 το απόγευμα στην οδό Φαβιέρου 30 και για τον σκοπό αυτό καλεί τους Πολίτες να συμμετέχουν μαζική σε αυτή την διαμαρτυρία .

“Η Δημοτική Αρχή Χαϊδαρίου στηρίζει το δίκαιο αίτημα των κάτοικων της γειτονιάς της Γρηγορούσας που απαιτούν να μην εγκατασταθούν νέες κεραίες κινητής τηλεφωνίας των μονοπωλίων Vodaphone και Wind και καμιάς άλλης εταιρίας στη γειτονιά τους.

Σε μια περίοδο που η παροχή υγειονομικής περίθαλψης έχει μειωθεί αφάνταστα και η πρόσβαση σε αυτήν έχει γίνει απαγορευτική λόγο κόστους για τα φτωχά λαϊκά στρώματα, δε μπορεί το επίπεδο υγείας του λαού μας να επιβαρυνθεί επιπλέον με τις επιπτώσεις που θα έχει σε αυτήν η λειτουργία κεραιών (καρκινογενέσεις).

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Οι μονοπωλιακοί κολοσσοί της Vodaphone και της Wind υπερασπίζονται τα συμφέροντα τους, στον ανταγωνιστικό αγώνα δρόμου για το ποιος θα καλύψει τις περισσότερες περιοχές στην Ελλάδα. Όταν ανταγωνίζονται τα μονοπώλια οι λαϊκές ανάγκες παραμερίζονται. Γι’ αυτούς δεν έχει σημασία ότι:

ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΚΕΙΜΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ!
ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΙΑΣ ΛΑΙΚΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΑ «Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ» «ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ»

Απέναντι σε αυτό, είμαστε θερμοί υποστηρικτές των εκατοντάδων κατοίκων που θέλοντας να υπερασπίσουν το δικαίωμα τους στην υγεία από κοινού με το Δήμο συνδιοργανώνουν και καλούν

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ. ΣΤΗ ΦΑΒΙΕΡΟΥ 30

ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ!” , αναφέρει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξεδόθη από την διοίκηση του Δήμου Χαϊδαρίου