Ξεκινά η λειτουργία λαϊκής αγοράς στη συνοικία Δαφνιού στο Χαϊδάρι

Κάθε Τετάρτη λαϊκή αγορά στο Δαφνί, επί της οδού Βουλγαροκτόνου

Την Τετάρτη 29/3 ξεκινά η λειτουργία λαϊκής αγοράς στη συνοικία Δαφνιού στο Χαϊδάρι και συγκεκριμένα επί της οδού Βουλγαροκτόνου.

Η λαϊκή αγορά θα λειτουργεί στην συγκεκριμένη περιοχή κάθε Τετάρτη , ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η λειτουργία λαϊκής στην περιοχή ικανοποιεί ένα διαχρονικό αίτημα των κατοίκων που μέχρι τώρα αναγκάζονται να εξυπηρετούνται από άλλα σημεία, μακριά από τον τόπο κατοικίας τους .

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση, είναι βέβαιο ότι διαδραμάτισε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δαφνίου , που έχει να επιδείξει ένα σημαντικό κοινωνικό έργο, παρεμβαίνοντας καταλυτικά στα προβλήματα και τις ανάγκες της περιοχής.
Με την λειτουργία της λαϊκής ,οι κάτοικοι θα μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να χρειάζεται να μετακινούνται στο δάσος ή στον κέντρο της πόλης διανύοντας χιλιόμετρα για να εξυπηρετηθούν.

Ο Δήμος Χαϊδαρίου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων της Αφαίας και του Σκαραμαγκά, δρομολογεί κάθε Τετάρτη λεωφορείο του Δήμου που  θα πραγματοποιεί τα παρακάτω δρομολόγια:

⦁ Από τα Γραφεία του Συλλόγου Άνω Αφαίας και Στάση Λεωφορείων Κάτω Αφαίας τις ώρες: 10:00, 11:00, 12:00
⦁ Από Λαϊκή αγορά Δαφνίου προς Αφαία τις ώρες: 10:45, 11:45, 13:45

Κάτοικοι και Δήμος προσκαλούν  όλους τους κατοίκους του Δαφνίου και της Αφαίας να στηρίξουν τη νέα Λαϊκή αγορά της περιοχής.