Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μάνδρας “ΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ” καταγγέλλει την δημοτική αρχή Μάνδρας-Ειδυλλίας

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μάνδρας  “ΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ” καταγγέλλει την δημοτική αρχή  Μάνδρας-Ειδυλλίας για την απαράδεκτη , όπως την χαρακτηρίζει , απόφαση της , βάσει της οποίας , υποχρεούται ο κάθε σύλλογος  να αναφέρει τον Δήμο ως συνεργάτη του σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει .

Αν κάποιος σύλλογος πράξει διαφορετικά, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή και τα Δημοτικά κτήρια , αναφέρει στην ανακοίνωση-καταγγελία ο εν λόγω σύλλογος .

Ας δούμε την ανακοίνωση

 ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΝΔΡΑΣ << ΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ >>
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Μάνδρας << ΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ >> καταγγέλλει την δημοτική αρχή για την απαράδεκτη απόφαση που πήρε στο πρόσφατο  Δημ. συμβούλιο σύμφωνα με την οποία ο κάθε σύλλογος υποχρεούται να αναφέρει τον Δήμο ως συνεργάτη του σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει.

Αν κάποιος σύλλογος πράξει διαφορετικά, δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την υλικοτεχνική υποδομή και τα Δημοτικά κτήρια.

Το νέο Δ.Σ του συλλόγου που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές είναι αποφασισμένο να εκτελέσει στο ακέραιο τον πλούσιο προγραμματισμό των πολιτιστικών του εκδηλώσεων που αποτελούν όαση μέσα στην πολιτιστική υποβάθμιση που υφίστανται οι κάτοικοι της πόλης.

Θα συνεχίσει επίσης να εκδίδει και να διανέμει δωρεάν το περιοδικό ΑΥΤΟΝΟΗ που στην συνείδηση όλων καταγράφεται ως ένα σημαντικό έντυπο καταγραφής της ιστορίας και της λαογραφίας της πόλης μας.

Όλες οι δημοτικές αρχές από το 1914 έτος ίδρυσης του συλλόγου μέχρι και σήμερα, ήταν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία του ιστορικού συλλόγου.

Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η διοίκηση της κυρίας Κριεκούκη που και στην προηγούμενη θητεία της στέρησε 2 φορές την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου ενώ δεν έπραξε το ίδιο με άλλους συλλόγους μικρότερης δραστηριότητας και εμβελείας.

Οι υπαινιγμοί για το κύρος των πρόσφατων εκλογών του συλλόγου πέφτουν στο κενό.

Το νέο Δ.Σ που αποτελείται από νέους, δημιουργικούς και αισιόδοξους ανθρώπους, θα φέρει σε πέρας με επιτυχία, τον πλούσιο προγραμματισμό πολιτιστικών εκδηλώσεων .

Καλούμε όλους τους κατοίκους της πόλης μας να ενισχύσουν με την παρουσία τους κάθε προσπάθεια του συλλόγου.

Η επιτυχία των εκδηλώσεων μας θα είναι η καλύτερη απάντηση στην αλαζονεία και τον αυταρχισμό της Δημοτικής αρχής.

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Συλλόγου Μάνδρας “ΤΑ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ”