Μήνυση εναντίον αγνώστων από τον Δήμο Αθηναίων

Μήνυση εναντίον αγνώστων από τον Δήμο Αθηναίων για την εγκληματική αποξήλωση περίφραξης στην ταράτσα του κλειστού γυμναστηρίου του Στρέφη.

Ο Δήμος Αθηναίων με δελτίο τύπου που εξέδωσε αποδοκιμάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την εγκληματική πράξη αγνώστων να καταστρέψουν την περίφραξη της ταράτσας στο κλειστό γυμναστήριο του Στρέφη και προσφεύγει στη δικαιοσύνη εναντίον τους.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί συνεργεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων εγκατάστησαν περίφραξη στην ταράτσα του κλειστού γυμναστηρίου στο Λόφο του Στρέφη, που παρέμενε αφύλακτη με κίνδυνο για όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται εκεί.

Λίγο μετά το μεσημέρι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ομάδα αποτελούμενη από οκτώ (8) νεαρούς κατέρριψε το τμήμα της περίφραξης που είχε εγκατασταθεί, μαζί με το τοιχίο, προκαλώντας σοβαρό θέμα ασφάλειας για όσους συγκεντρώνονται εκεί.

Ο δήμος Αθηναίων προχώρησε, σήμερα κιόλας, στην αναφορά του συμβάντος στο αστυνομικό τμήμα, ενώ αύριο θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά.