Νίκος Μελετίου : Εύχομαι στους μαθητές του Ασπροπύργου καλή επιτυχία

Εύχομαι στους μαθητές του Ασπροπύργου καλή επιτυχία στην πρώτη τους σημαντική και ανταγωνιστική δοκιμασία, που είναι οι Πανελλήνιες εξετάσεις, δηλώνει μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου , με αφορμή τις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση

Εύχομαι στους μαθητές του Ασπροπύργου καλή επιτυχία στην πρώτη τους σημαντική και ανταγωνιστική δοκιμασία, που είναι οι Πανελλήνιες εξετάσεις.

Χωρίς αμφιβολία, οι Πανελλήνιες εξετάσεις σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός δωδεκαετούς κύκλου σημαντικών προσπαθειών για γνώση και ηθική βελτίωση. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως καθορίζουν οριστικά το μέλλον σας. Το μέλλον μας το καθορίζουμε οι άνθρωποι με την εργατικότητα, την επιμονή στους στόχους, την πίστη στις δυνάμεις μας, το θάρρος, τη μαχητικότητα και την σωστή κριτική σκέψη.

Εύχομαι το αποτέλεσμα των Πανελληνίων εξετάσεων να ανταμείψει τους κόπους σας και να αποτελέσει την αρχή για ένα νέο κύκλο γνώσεων, εμπειριών και δεξιοτήτων.

Ένα μεγάλο και ειλικρινές μπράβο στους αφανείς ήρωες, τους γονείς και τους καθηγητές, που στάθηκαν και στέκονται δίπλα στα παιδιά και μοιράζονται τις αγωνίες και τους κόπους της προετοιμασίας για τις εξετάσεις. Εύχομαι σε όλους, ένα αποτέλεσμα που θα χαροποιήσει αυτούς και τα παιδιά.