Μεγάλη νίκη των εργαζομένων στον Δήμο Αιγάλεω

“Μεγάλη νίκη των εργαζομένων στον Δήμο Αιγάλεω..ενωμένοι μια γροθιά ανάγκασαν τη Διοίκηση του Δημήτρη Μπίρμπα να διασπαστεί και να χάσει την ψηφοφορία!!!

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω δήλωσε μετά την ήττα του ότι είναι πλέον αναγκασμένος αύριο να ανακαλέσει την έφεση για το 13ο και 14ο μισθο!!!”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση – ανάρτηση στην επίσημη σελίδα στο fb των εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω.

Ενώ σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Τσούνης σημειώνει: “Οι εργαζόμενοι ενωμένοι και δυνατοι κατάφεραν να κερδίσουν την ανάκληση της έφεσης που είχε ασκήσει η Διοίκηση. Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους σήκωσαν ανάστημα, και φυσικά στους συναδέλφους μου που σημέρα με την στάση τους μας έκαναν όλους περήφανους…”

Να θυμίσουμε ότι οι εργαζόμενοι είχαν εξαγγείλει κινητοποιήσεις εξαιτίας της στάσης του Δημάρχου Δημήτρη Μπίρμπα , ο οποίος ήταν αποφασισμένος να ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης με την είχαν δικαιωθεί οι εργαζόμενοι σχετικά με τα αναδρομικά από τον 13ο και 14ο μισθό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σταθερή υπήρξε η συμπαράσταση από πολλά σωματεία εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους τους του Δήμου Αιγάλεω.