Νίκος Μελετίου : Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί , εκπέμπουμε το μήνυμα μιας συνεχιζόμενης και επίμονης τήρησης μέτρων

Μήνυμα Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου για την Επόμενη Μέρα

Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί , εκπέμπουμε το μήνυμα μιας συνεχιζόμενης και επίμονης τήρησης μέτρων, τονίζει  μεταξύ άλλων στο μήνυμά του

για την επόμενη ημέρα , μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων, προς τους Πολίτες της πόλης του , ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου.

“Τούτη την ώρα της μάχης, γιατί ουσιαστικά βρισκόμαστε σε κατάσταση αυξημένης ευθύνης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στο τι πρέπει να κάνουμε με το παραπάνω, ώστε στο τέλος αυτής της περιπέτειας, να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.”, υπογραμμίζεται στο μήνυμα του Δημάρχου, ενώ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους αιρετούς και μη συνεργάτες του, καθώς και σε όλο το προσωπικό του Δήμου Ασπροπύργου “για την απόλυτα πειθαρχημένη και εξειδικευμένη εφαρμογή των έκτακτων μέτρων, που δύσκολα μπορεί κανείς να αποδεχθεί σε κανονικές συνθήκες διαβίωσης.”

Ακολουθεί ολόκληρο το μήνυμα του Δημάρχου Ασπροπύργου

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ σε όλες και όλους εσάς, σε αυτή τη δύσκολη περίοδο, που περνάει η παγκόσμια κοινότητα, η Ελλάδα μας, ο τόπος μας, ο Ασπρόπυργος.

Για δύο και πλέον μήνες, διαχειριζόμαστε τα κοινά στο Δήμο μας, μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες κοινωνικού και προσωπικού περιορισμού. Σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, μαζί με την Πολιτεία και τα συντεταγμένα όργανά της, Υπουργεία, Περιφέρειες, Δήμους, για να κρατήσουμε όρθια την Ελληνική κοινωνία, για να εξασφαλίσουμε την υγεία των συμπολιτών μας και ιδιαίτερα εκείνων της τρίτης ηλικίας με χρόνια η μη νοσήματα.

Παράλληλα, πασχίζουμε να διαφυλάξουμε τους νέους ανθρώπους από την επιδημική εξάπλωση, με μέτρα και αποφάσεις που συγκλίνουν σε μια οικουμενική αντιμετώπιση της παγκόσμιας επιδημικής κρίσης.

Μαζί με τους συνεργάτες μου, όπως επιβάλλει η θεσμική μας ιδιότητα, αλλά και ως άνθρωποι, με αυξημένες ευαισθησίες για τον διπλανό μας, εργαζόμαστε για την κάθε γυναίκα, για τον κάθε άνδρα, για το κάθε παιδί για όλους τους δημότες.

Είμαστε από τη πρώτη στιγμή εφαρμογής των μέτρων ένας ισχυρός κρίκος της αλυσίδας που «ασφαλίζει» την προάσπιση του αγαθού της υγείας για τη καθεμιά και τον καθένα κάτοικο του Ασπροπύργου.

Συστήσαμε τα απαραίτητα όργανα, εφαρμόζουμε με «θρησκευτική προσήλωση» τις σχετικές εγκυκλίους και τις οδηγίες των ειδικών, γιατί τώρα προέχει το δημόσιο συμφέρον και ο συντομότερος περιορισμός της εξάπλωσης ενός ιού, που κυριολεκτικά προκάλεσε εκατόμβες νεκρών σε όλη την ανθρωπότητα.

Τούτη την ώρα της μάχης, γιατί ουσιαστικά βρισκόμαστε σε κατάσταση αυξημένης ευθύνης, ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αφοσιωνόμαστε αποκλειστικά στο τι πρέπει να κάνουμε με το παραπάνω, ώστε στο τέλος αυτής της περιπέτειας, να είμαστε και πάλι όλοι μαζί.

Θέλω ειλικρινά, να ευχαριστήσω από καρδιάς, όλους τους αιρετούς και μη συνεργάτες μου, καθώς και όλο το προσωπικό του Δήμου Ασπροπύργου για την απόλυτα πειθαρχημένη και εξειδικευμένη εφαρμογή των έκτακτων μέτρων, που δύσκολα μπορεί κανείς να αποδεχθεί σε κανονικές συνθήκες διαβίωσης.

Από την επομένη της επιστροφής στην «νέα κανονικότητα» ξεκινά για όλους μας η ώρα της ατομικής μας ευθύνης. Μιας ευθύνης, απέναντι στις οικογένειές μας, την κοινωνία, τον τόπο του καθενός μας.

Συνεχίζουμε να δίνουμε τη μάχη όλοι μαζί , εκπέμπουμε το μήνυμα μιας συνεχιζόμενης και επίμονης τήρησης μέτρων, που οφείλουμε πρώτα εμείς να υπηρετούμε και να εφαρμόζουμε σε όλο το μήκος και το πλάτος των υπηρεσιακών και κοινωνικών μας δραστηριοτήτων.

Ευχαριστώ ειλικρινά και από καρδιάς όλους τους Συμπολίτες μου, αλλά και τον καθένα ξεχωριστά για την εξαιρετική συνεργασία τους με τη Δημοτική Αρχή και την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί, έτσι ώστε ο Ασπρόπυργος να διατηρήσει το αγαθό της δημόσιας και ατομικής υγείας στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των ευθυνών μου, απέναντι στη μακρόχρονή εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου να υπηρετώ κάθε μέτρο και κάθε οδηγία για την ωφέλεια της δημόσιας υγείας και το πιο ανώδυνο πέρασμα από τη κρίση στην κανονικότητα για τους Ασπροπυργιώτες.

Σας καλώ να ενημερωνόσαστε τακτικά, από όλα τα διαδικτυακά μέσα του Δήμου Ασπροπύργου, και να συνεχίζετε όσοι το έχετε ανάγκη να απευθύνεστε στο Κέντρο Αναφοράς Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας (Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ασπροπύργου, Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου, στα τηλέφωνα 210 5575596, 2105573978).

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΕΡΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ