Ναι στον Μιχάλη Σελέκο , από την Μαρία Μπακλαβά

Ναι στον Μιχάλη Σελέκο , λέει η Δημοσιογράφος και πρώην υποψήφια με με το Όραμα Δημιουργίας , κ.Μαρία Μπακλαβά , με επιστολή της που απέστειλε στην Athenswest.

Ακολουθεί η επιστολή της κ.Μαρίας Μπακλαβά

Η κ. Μαρία Μπακλαβά

Αγαπητοί Χαϊδαριώτες και Χαϊδαριώτισσες,

Όπως ήδη θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, φέτος η απουσία μου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές, είχε να κάνει με τη συμμετοχή μου στις Περιφερειακές εκλογές στη Θεσσαλία, από όπου κατάγομαι και είναι η ρίζα μου.

Όλοι ξέρετε καλά, ότι  από νεαρή ηλικία ήμουν πάντα στα κοινά και πάντα στην πρώτη γραμμή των εθελοντικών δράσεων για την κοινωνία, τον πολιτισμό, το περιβάλλον και πάντα ορμώμενη από ανιδιοτέλεια.

Η αγάπη μου και το ενδιαφέρον για τον τόπο που μεγάλωσα και μεγαλώνουν τα παιδιά μου είναι δεδομένη.

Για τους λόγους αυτούς η συνείδησή μου δεν μου επιτρέπει να μην πάρω δημόσια θέση στο δίλημμα της Κυριακής.

Βαγγέλης Ντηνιακός ή Μιχάλης Σελέκος ;

Ανοικτά λοιπόν και ως απάντηση σε όσους φίλους και φίλες με ρωτούν, απαντώ

Ναι στον Μιχάλη Σελέκο!

Είναι ο άνθρωπος που εμπιστεύομαι περισσότερο τη δεδομένη στιγμή, είναι η προσωπικότητά του που με κερδίζει και ταυτόχρονα το αθόρυβο έργο της 4ετούς θητείας του, που χωρίς τυμπανοκρουσίες και κοστοβόρες διαφημίσεις, παρέδωσε στο Χαϊδάρι.

Σίγουρα μπορεί καλύτερα και περισσότερα και γι΄ αυτό θα ήθελα να του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, μέσα κυρίως από το νέο συνεργατικό περιβάλλον που ανοίγεται μπροστά του, με το σύστημα της απλής αναλογικής που μπορεί να το εγγυηθεί.

Παράλληλα, η σημερινή Δημοτική Αρχή έδωσε ιδιαίτερο βάρος στην καθημερινότητα, παραδίδοντας νέο στόλο οχημάτων καθαριότητας μετά από 22 χρόνια, εξασφαλίζοντάς μας έναν καθαρότερο Δήμο, ενώ παράλληλα προώθησε σημαντικά έργα, αποδεικνύοντας ότι ενεργεί για το καλό όλων, χωρίς διακρίσεις και πάντα για το λαό, αποτινάσσοντας τα όποια επιχειρηματικά συμφέροντα.

Θεωρώ ότι τα χρόνια της πρώτης αυτής θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής εν μέσω μιας αδυσώπητης κρίσης, ήταν άκρως παραγωγικά και εποικοδομητικά για τον τόπο μας. Δημοπρατήθηκαν και ολοκληρώθηκαν πολλά και σημαντικά έργα που περιμέναμε πολλά χρόνια για να γίνουν. Μπήκαν σε σειρά οι μεγάλες αναπτυξιακές υποδομές που έχει ανάγκη ο τόπος  και είτε ήδη εκτελούνται, είτε δημοπρατήθηκαν, είτε έχουν χρηματοδοτηθεί και αναμένουν τη δημοπράτησή τους.

Εμπιστεύομαι μια δεύτερη θητεία στο σημερινό Δήμαρχο, γιατί πέρα από τις όποιες θεμιτές διαφωνίες μπορεί να υπάρχουν σε μεμονωμένα και επιμέρους ζητήματα, είναι αδιαμφισβήτητο ότι αυτή η Δημοτική Αρχή δούλεψε έντιμα για τον τόπο μας, με καθημερινό αγώνα και κόπο, με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό.