Βαγγέλης Ντηνιακός : «Ορίστε το σχέδιο για να έχουν άμεσα οι πολίτες μας τα οφέλη του ΚΕΠ Υγείας»

«Ορίστε το σχέδιο για να έχουν άμεσα οι πολίτες μας τα οφέλη του ΚΕΠ Υγείας», επιγράφεται το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης “Χαϊδάρι ξανά” με επικεφαλής τον Βαγγέλη Ντηνιακό , με το οποίο απαντά σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η Δημοτική αρχή.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του επικεφαλής του “Χαϊδάρι ξανά”

“Με καθυστέρηση πολλών ημερών, γιατί προφανώς απολάμβανε τις θερινές διακοπές της, εκτός και αν χρειαζόταν πολλή φαιά ουσία για να πιάσει η παραπληροφόρηση, η Δημοτική Αρχή Σελέκου ,για άλλη μία φορά παραφράζει και παρερμηνεύει ενέργειες και Δελτία Τύπου της παράταξής μας με αποκλειστικό στόχο να παραπλανήσει τους Δημότες.

Εμφανώς ενοχλημένη από τις πρωτοβουλίες μας, μας εγκαλεί ακόμα και για το προφανές ,την προσπάθειά μας να ενημερωθούν οι Δημότες μέσα στο 15 Αύγουστο για τη λήψη μέτρων προστασίας τους από τα κουνούπια καθώς ο Δήμος ως όφειλε δεν το είχε πράξει.

Ενοχλήθηκαν ακόμη και για το ερώτημά μας εάν όντως έγιναν ψεκασμοί προκειμένου να μειωθεί η δικαιολογημένη ανησυχία των συμπολιτών μας για τα περιστατικά του ιού του Δυτικού Νείλου.

Επίσης για να εμφανίσει κάποιο κοινωνικό έργο της, παραθέτει τις πράγματι φιλότιμες αλλά αποσπασματικές προσπάθειες του υπηρεσιακού προσωπικού σε θέματα προστασίας της υγείας επιβεβαιώνοντας όμως έτσι ακριβώς αυτό που εμείς δηλώνουμε. Ότι για αυτό το σκοπό λείπει ένας Κεντρικός Μηχανισμός από την πόλη μας. Και αυτός ο μηχανισμός θα μπορούσε να δημιουργηθεί με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ. Ακόμη, για να καλύψει την ανυπαρξία γενικότερου έργου της στην πόλη δεν παραλείπει τη γνωστή καραμέλα «μετάθεσης ευθυνών και αρμοδιοτήτων στο Κράτος και στην Κεντρική Διοίκηση”.

Δυστυχώς μετά από μία ολόκληρη 4ετία και διανύοντας ένα bonus 5ο έτος διοίκησης Σελέκου- για το οποίο εδώ συμφωνούμε ότι πράγματι «ευθύνεται» η Κεντρική Διοίκηση – είναι πλέον γεγονός ότι

ύστερα από 20 χρόνια στείρας κομματικής αντιπολίτευσης η Δημοτική Αρχή Σελέκου «αποκαλύφθηκε» και αποδείχθηκε γυμνή σε όλες τις εκφάνσεις της, αντιφατική και υποκριτική σε λόγια, σε έργα και σε πράξεις.

Αποτυχημένη σε όλα, και απαξιωμένη στην κοινή γνώμη της πόλης μας, προσπαθεί με δελτία τύπου να παρουσιάσει έργα που δεν υπάρχουν και να ανακαλύψει ενόχους για την ανικανότητα της.

Οι Χαϊδαριωτες δεν ζουν σε άλλη πόλη, βιώνουν καθημερινά την απουσία του Δήμου καί στα μικρά καί στα μεγάλα θέματα. Κάνουν συγκρίσεις με άλλους Δήμους και κανείς πλέον δεν μπορεί με λόγια να τους εξαπατήσει.

Από το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου που εξέδωσε η Δημοτική αρχή είναι φανερό ότι δεν γνωρίζει τι είναι το Κέντρο Πρόληψης για την Υγεία, ΚΕΠ Υγείας, και ότι είναι απαραίτητο για την ποιότητα ζωής των πολιτών. Για το λόγο αυτό καταθέτουμε δημόσια την πρότασή μας με τη μορφή παρουσίασης για άμεση αξιοποίησή της από τη Δημοτική Αρχή και πληρέστερη ενημέρωση των Συμπολιτών μας.”

Ακολουθεί η παρουσίαση του ΚΕΠ Υγείας

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ-ΚΕΠ-ΥΓΕΙΑΣ-xaidari3