Η κ. Άννα Παπαγεωργίου

Στην παράταξη του Αποστόλη Θεοφίλη , η Άννα Παπαγεωργίου

Με την παράταξη του Αποστόλη Θεοφίλη και την “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” συμπορεύεται η κυρία Άννα Παπαγεωργίου-Σωτηροπούλου , που στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο “Όραμα δημιουργίας” του κ. Ηρακλή Δρούλια.

Όπως πληροφορείται η στήλη , η συνεργασία Αποστόλη Θεοφίλη – Άννας Παπαγεωργίου “σφραγίστηκε” πριν δυο ημέρες , ενώ είχαν προηγηθεί σχετικές συζητήσεις το προηγούμενο διάστημα .

Την ένταξή  της στην “Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου” , επιβεβαίωσε η ίδια η κυρία Παπαγεωργίου στην συνεργαζόμενη ηλεκτρονική έκδοση aftodioikisinews , στην οποία και δήλωσε :

” Κατόπιν ωρίμου σκέψεως και των σχετικών συζητήσεων με τον επικεφαλής κ. Αποστόλη Θεοφίλη , αποφάσισα την προσχώρησή μου στην δημοτική κίνηση Συνεργασία Πολιτών Χαϊδαρίου .

Αποδέχτηκα την πρόταση για κοινή συμπόρευση στην προσπάθεια συγκρότησης ενός ευρύτερου , πολυσυλλεκτικού , ανοιχτού δημοκρατικού δημοτικού σχήματος που θέτει ως βασική προϋπόθεση την συνεργασία όσο το δυνατόν περισσοτέρων Πολιτών του Χαϊδαρίου , με σκοπό να δημιουργήσουμε τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ποιοτική αναβάθμιση των συνθηκών ζωής στην πόλη μας .

Όσο με αφορά , θα εργαστώ με όσες δυνάμεις διαθέτω για την ευόδωση του κοινού μας σκοπού”

Φαίνεται ότι η έντονη κινητικότητα του επικεφαλής της Συνεργασίας Πολιτών Χαϊδαρίου Αποστόλη Θεοφίλη και των συνεργατών του , ενόψει μάλιστα της προετοιμασίας τους για την εκδήλωση της Δευτέρας 10 Ιουλίου , που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Χαϊδαρίου στις 7.30 μ.μ. , με θέμα “Χωρίς Ατζέντα , συζητάμε για την πόλη μας – Τα προβλήματα και τις προοπτικές της” , λειτούργησε αποτελεσματικά και έτσι ένα νέο πρόσωπο , αυτό της κυρίας Άννας Παπαγεωργίου, αθροίζεται στο δυναμικό της παράταξης Θεοφίλη .