Χαϊδάρι : Δήλωση – παρέμβαση της Σοφίας Ρόμπολα για τα “αδελφικά μαχαιρώματα”

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής 13ης Μαίου 2018 , η υποψήφια Πρόεδρος για την τοπική της ΝΔ στο Χαϊδάρι , κ. Σοφία Ρόμπολα , εξ αφορμής “αδελφικών μαχαιρωμάτων”, όπως τα χαρακτηρίζει η ίδια , ανάμεσα σε μέλη της ΝΔ Χαϊδαρίου , με την μορφή δημόσιων αντεγκλήσεων, προχώρησε σε μια δήλωση , παρεμβαίνοντας για μια ακόμη φορά στα τοπικά κομματικά πράγματα της ΝΔ , στέλνοντας μήνυμα ενότητας και αυτοσυγκράτησης , τονίζοντας προς όλες και όλους ότι “είναι πάρα πολλά και σοβαρά αυτά που μας ενώνουν και απειροελάχιστα και πολύ μικρόψυχα αυτά που μας χωρίζουν !!!”

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης της κ. Σοφίας Ρόμπολα

Οι εσωκοµµατικές γκρίνιες, έριδες και τα αδελφικά μαχαιρώματα των τελευταίων ημερών,στην τοπική κοινωνία του Χαϊδαρίου και μάλιστα μέσα από το διαδίκτυο , μόνο κακές υπηρεσίες, θλίψη και αγανάκτηση προκαλούν  στην παράταξη και στο κόμμα μας.

Προσφέροντας έτσι σφαίρες στους πολιτικούς μας αντιπάλους να μας πυροβολούν..Και το χειρότερο είναι ότι πρόκειται για στελέχη που έχουν πιστέψει στο Κόμμα μας κι έχουν προσφέρει στο παρελθόν όταν και όπου μπορούσαν..

Πιστεύω ότι δεν το αξίζουν σαν άτομα και σαν προσωπικότητες, θα τους παρακαλούσα να σταματήσουν τις δημόσιες αντεγκλήσεις και να πορευτούμε στις λίγες ώρες που μας χωρίζουν από την κάλπη, με αλληλοσεβασμό κι αξιοπρέπεια κι όποιον επιλέξει τελικά ο Κυρίαρχος Νεοδημοκρατικός λαός να τον περιβάλλουμε με σύμπνοια, ομόνοια και να τον στηρίξουμε στο σοβαρό και δύσκολο έργο που θα αναλάβει να φέρει σε πέρας..

Καλή επιτυχία λοιπόν σε όλους για να βγει νικητής η Νέα Δημοκρατία που όλοι αγαπάμε πιστεύω το ίδιο..

Και να μην Ξεχνάμε είναι πάρα πολλά και σοβαρά αυτά που μας ενώνουν και απειροελάχιστα  και πολύ μικρόψυχα αυτά που μας χωρίζουν !!!

Ρόμπολα Σοφία
Υποψήφια Πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΊΟΥ