Για αδράνεια και απραξία για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως καταγγέλλει την Περιφέρεια Αττικής η “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά”

Για αδράνεια και απραξία για την κατάσταση στο Πεδίον του Άρεως καταγγέλλει την Περιφέρεια Αττικής η “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” , με δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε ο γνωστός όμιλος ενεργών Πολιτών.

Ο όμιλος χρεώνει στην Περιφέρεια Αττικής την αποκλειστική υπευθυνότητα για την εικόνα εγκατάλειψης που επικρατεί σε έναν από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και χώρου αναψυχής ,όχι μόνον του Δήμου της Αθήνας, αλλά και του Λεκανοπεδίου, υπογραμμίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου , ενώ ζητά να επιστρέψει η αρμοδιότητα διαχείρισης του συγκεκριμένου χώρου στον Δήμο.

“Τα στελέχη της Περιφέρειας αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για τα τρία χρόνια αδράνειας κι αδιαφορίας τους για το Πεδίο του Άρεως, επιλέγουν να τους συκοφαντούν και να τους υβρίζουν με δημόσιες ανακοινώσεις κατάπτυστου περιεχομένου.” , αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δελτίο τύπου του ομίλου.

Το πλήρες κείμενο

Τρία χρόνια αδράνειας κι απραξίας για το Πεδίο του Άρεως είναι πολλά

Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά” καταγγέλλει τη Διοίκηση και τα στελέχη της Περιφέρειας Αττικής, γιατί είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την εικόνα εγκατάλειψης ενός από τους σημαντικότερους πνεύμονες πρασίνου και χώρου αναψυχής όχι μόνον του Δήμου της Αθήνας, αλλά και του Λεκανοπεδίου. 

Τα στελέχη της Περιφέρειας αντί να ζητήσουν συγγνώμη από τους κατοίκους της περιοχής για τα τρία χρόνια αδράνειας κι αδιαφορίας τους για το Πεδίο του Άρεως, επιλέγουν να τους συκοφαντούν και να τους υβρίζουν με δημόσιες ανακοινώσεις κατάπτυστου περιεχομένου.

Η δε Διοίκηση της Περιφέρειας παρακολουθεί αδρανής τα καλοπληρωμένα στελέχη της, να υβρίζουν τους κατοίκους, ενώ οφείλει να εξηγήσει γιατί επί τρία χρόνια σκορπά δεξιά κι αριστερά τα εκατομμύρια των πολιτών σε έργα βιτρίνας , χωρίς να έχει κάνει τίποτε μέχρι σήμερα για το Πεδίο του Άρεως. 

Τρία χρόνια αδράνειας είναι πολλά. 

Αν η Περιφέρεια δεν μπορεί η δεν θέλει να ασκήσει τις αρμοδιότητες της και να αναλάβει τις ευθύνες της, ας επιστρέψει την αρμοδιότητα στο Δήμο.

Τα μέλη του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» θα βρισκόμαστε δίπλα στους κατοίκους όλης της Αθήνας και θα συμβάλλουμε με τις προτάσεις και τις πρωτοβουλίες μας στην προώθηση λύσεων σε όλα τα μεγάλα προβλήματα της πρωτεύουσας της καρδιάς μας.