Περιστέρι – Παράσταση διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων

Στο Περιστέρι παράσταση διαμαρτυρίας για την απομάκρυνση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η Σωματειακή Επιτροπή Εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής, απέναντι από το αμαξοστάσιο του Δήμου, μπροστά στο άλσος.

Απαιτεί την απομάκρυνση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων και τη μετατροπή του σε χώρο πράσινου και άθλησης.

Ο δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου Γιώργος Σιδέρης

Στην κινητοποίηση συμμετείχε η «Λαϊκή Συσπείρωση» Περιστερίου με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλό της Γιώργο Σιδέρη.

 

Ακόμα, το παράρτημα Περιστερίου του Συνδικάτου Οικοδόμων, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, το παράρτημα Δυτικής Αθήνας Επισιτισμού – Τουρισμού, Ά ΕΛΜΕ Δυτικής Αθήνας, ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Περιστερίου, η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου, η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου και ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ Περιστερίου.
Το μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Πρωτούλης

Επίσης παραβρέθηκε ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

 

«Πρέπει να ακουστεί δυνατά η απαίτησή μας, να απομακρυνθούν άμεσα ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) που λειτουργεί εκεί, καθώς και το σύνολο του αμαξοστασίου και να μετατραπεί σε χώρο πρασίνου, άθλησης και αναψυχής για όλους τους δημότες. Απέναντι από το άλσος που βγαίνουμε βόλτα με τα παιδιά μας, σε κοντινή απόσταση από σχολεία και νηπιαγωγεία, στην καρδιά του δήμου, εδώ και 7 χρόνια η διοίκηση Παχατουρίδη έχει εγκαταστήσει χωματερή, ιδιαίτερα επιβαρυντική για την υγεία των κατοίκων και των εργαζομένων», σημειώνει η Σωματειακή Επιτροπή.
Ο Κώστας Υφαντής πρόεδρος της Σωματειακής Επιτροπής Περιστερίου

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Κώστας Υφαντής πρόεδρος της Σωματειακής Επιτροπής Περιστερίου