70 προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων στην υπηρεσία των δημοτών της Νίκαιας και του Ρέντη

70 προσλήψεις μόνιμων εργαζομένων στην υπηρεσία των δημοτών της Νίκαιας και του Ρέντη , υπεγράφησαν στον συγκεκριμένο Δήμο , με τον Δήμαρχο της πόλης Γιώργο Ιωακειμίδη να δηλώνει :

“Η πρόσφατη πολυήμερη κινητοποίηση των εργαζομένων στις υπηρεσίες καθαριότητας των Δήμων, έφερε πολλά δεινά στους πολίτες. Δικαιολογημένα τους εξόργισε, τους θύμωσε και μαζί με τον καύσωνα, έκανε τη ζωή στις πόλεις αφόρητη.
Αυτή είναι η μία πλευρά όμως. Η άλλη, είναι αυτή της υπομονής, της κατανόησης, της αλληλεγγύης και της υποστήριξης που έτυχαν τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων.
Ως Δημοτική Αρχή, δικαιολογούμε και τις δύο πλευρές. Οι δημότες δε φταίνε σε τίποτα και οι συμβασιούχοι δε θέλουν να είναι «όμηροι» κανενός Δημάρχου, καμιάς Κυβέρνησης. Η «ιδιωτικοποίηση», εκτός από τους επιχειρηματίες, δε θα ωφελήσει κανέναν άλλο! Γι’ αυτό και είμαστε αντίθετοι.
Σε σχέση με άλλους μεγάλους Δήμους, στη Νίκαια και στο Ρέντη ο αριθμός των συμβασιούχων είναι ελάχιστος. Κανένας δεν κινδυνεύει με απόλυση και όλοι πληρώνονται όπως πρέπει και στην ώρα τους.
Γι’ αυτό και το τέλος αυτής της «περιπέτειας» μας βρίσκει νοικοκυρεμένους και προετοιμασμένους να ανταποκριθούμε στις δυνατότητες που δίνει ο νέος νόμος που ψηφίστηκε από τη Βουλή.
Μόλις χθες 10 Ιουλίου το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, ψήφισε ομόφωνα την εισήγησή μας για 70 νέες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων, στις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου και κυρίως στην καθαριότητα.
Πιστεύουμε στις μόνιμες θέσεις εργασίας και το δείχνουμε με τις πράξεις μας!”