Συμπαράσταση στον Δήμαρχο Πατρέων από τον Δήμο Ιλίου

Την συμπαράστασή του στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη εκφράζει ο Δήμος Ιλίου και για τον σκοπό αυτό , το δημοτικό συμβούλιο της πόλης εξέδωσε σχετικό ψήφισμα .

Το ψήφισμα , το οποίο εγκρίθηκε ομόφωνα , στηρίζει την απόφαση του Δημάρχου Πατρέων και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του, να μην παραχωρηθεί Δημοτικός Χώρος στην Χρυσή Αυγή,ενώ ζητά να σταματήσει κάθε δίωξη εναντίον του .

Ακολουθεί ολόκληρο το ψήφισμα

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Πέμπτη 09.02.2017, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα συμπαράστασης στο Δήμαρχο Πατρέων:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στηρίζει τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κωνσταντίνο Πελετίδη που εφάρμοσε την Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης του, να μην παραχωρηθεί Δημοτικός Χώρος στην Χρυσή Αυγή, για τους λόγους που αναφέρονται αναλυτικά στο υπ’ αριθμ. 215/2015 Παραπεμπτικό Βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών.
Ζητάμε, με βάση τα παραπάνω, να σταματήσει η οποιαδήποτε δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η Κυβέρνηση και οι αντίστοιχες Κρατικές Υπηρεσίες».

Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί:
Γραφείο Δημάρχου Πατρέων
Στον τοπικό τύπο
Στο διαδίκτυο

 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.
Κουκουβίνος Δημήτριος