Με την “σφραγίδα” της ΟΝΝΕΔ , ο Λεωνίδας Πάντος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη

Με την “σφραγίδα” της ΟΝΝΕΔ και συγκεκριμένα με την επίσημη στήριξή της ο νεαρός οικονομολόγος Λεωνίδας Πάντος συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κέντρη στο Χαϊδάρι.

Ειδικότερα, την Τρίτη 5 Μαρτίου σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών η κεντρική διοίκηση της ΟΝΝΕΔ στο  πλαίσιο της καμπάνιας της με τίτλο “Νέοι στην Αυτοδιοίκηση”, παρουσίασε πάνω από 50 νεολαίους μέλη της για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2019 , στους οποίους παρέχει την στήριξή της.

Ο Λεωνίδας Πάντος με τον Γ.Γραμματέα της Π.Ε. της ΝΔ κ. Λευτέρη Αυγενάκη

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά για το Χαϊδάρι, η παρουσίαση – στήριξη του νεαρού οικονομολόγου Λεωνίδα Πάντου, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με τον δημοτικό συνδυασμό “ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” με επικεφαλής τον Γιάννη Κέντρη.

Με τον Υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, κ. Μπάμπη Τσιανάκα

Η δημόσια στήριξη της νεολαίας του κόμματος της ΝΔ στον Λεωνίδα Πάντο και με δεδομένη την ήδη εκφρασμένη ταύτιση του με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιάννη Κέντρη, φαίνεται ότι ξεκαθαρίζει περαιτέρω τα πράγματα σε σχέση με το ποιος εμμέσως πλην σαφώς έχει και την στήριξη της ΝΔ στο Χαϊδάρι στις επικείμενες δημοτικές εκλογές.

Σε δήλωσή του ο Λεωνίδας Πάντος σημείωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω την Διοίκηση της ΟΝΝΕΔ και τον Πρόεδρο της, Κώστα Δέρβο για την τιμητική και ουσιαστική στήριξή τους στο πρόσωπο μου και τους διαβεβαιώνω ότι θα εργαστώ με βάση τις αρχές και τις αξίες της Οργάνωσης προκειμένου η Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει την αφετηρία νίκης τόσο στις Περιφερειακές όσο και τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές Εκλογές.

Εύχομαι από καρδιάς καλή δύναμη και καλή επιτυχία σε όλους τους ΟΝΝΕΔίτες και τις ΟΝΝΕΔίτισσες. Επιπλέον, ο δημοτικός συνδυασμός “ΧΑΪΔΑΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” θα δώσει με δυναμισμό και αποφασιστικότητα την μάχη της 26ης Μαΐου ώστε να αναδειχθεί η πλειοψηφική δύναμη στο Χαϊδάρι.”

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση παρουσία υποψηφίων δημοτικών και περιφερειακών συμβούλων που στηρίζει, ήταν οι κ.κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου, Γιώργος Πατούλης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής και Κώστας Δέρβος, Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ -Υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΝΔ.

Ο Υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ, κ. Μπάμπης Τσιανάκας, παρουσίασε τους βασικούς άξονες της καμπάνιας και εν συνεχεία ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος, κ. Ορφέας Γεωργίου , παρουσίασε τους νέους υποψηφίους Δημοτικούς και Περιφερειακούς Συμβούλους που στηρίζει η ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα.