Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ

Το τουρνουά αποτελεί πλέον θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης

Το 6ο Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, διοργανώνει Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων,  το Σάββατο 1 και την Κυριακή 2 Απριλίου από τις 9.00 έως τις 15.00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρουφ.

Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 9 – 11 ετών από αθλητικούς Συλλόγους του Δήμου Αθηναίων και παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών από τις Ακαδημίες του Οργανισμού στα αθλήματα του ποδοσφαίρου του μπάσκετ και του τένις.

  • Οι συμμετέχοντες στο τουρνουά μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη προσωπικής υγιεινής και φάρμακα, τα οποία θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

To Τουρνουά Προσφοράς και Αλληλεγγύης, το οποίο αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της πόλης, εντάσσεται στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων κοινωνικού χαρακτήρα του Οργανισμού, οι οποίες έχουν ως στόχο να προσφέρουν μέσα από την προαγωγή του πολιτισμού και του αθλητισμού, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη σε συμπολίτες μας, που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και χρήζουν της συμπαράστασης και βοήθειάς μας σε οποιαδήποτε μορφή.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλ: 210 5284873 & 5284874.Α.Κ. Ρουφ: Πειραιώς & Εχελιδών, τηλ. 210 3421260