Υγειονομικό υλικό από τον Δήμο Ασπροπύργου στο Α.Τ. της περιοχής

Υγειονομικό υλικό από τον Δήμο Ασπροπύργου στο Α.Τ. της περιοχής για την εξυπηρέτηση των αναγκών του προσωπικού των τμημάτων.

Την Μεγάλη Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 ο Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας, Αειφόρου Ανάπτυξης και Πράσινης Ενέργειας, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο διαρκών δράσεων πρόληψης και αλληλεγγύης για την πανδημία, εκ μέρους του Δήμου, παρέδωσε στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ασπροπύργου Αστυνόμο Β’, κ. Άγγελο Καράκο και στον Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου, Αστυνόμο Β’ κ. Γεώργιο Μπέλλο, υγειονομικό υλικό για την εξυπηρέτηση των αναγκών του προσωπικού των τμημάτων.

Ο Αντιδήμαρχος και οι Διοικητές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη μας, από την πρώτη ημέρα που η Πολιτεία υιοθέτησε τα έκτακτα μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας. Ο κ. Παπαδόπουλος μετέφερε την άποψη του Δημάρχου Ασπροπύργου, ότι μόνο εάν συνεργαστούμε όλοι μαζί θεσμοί, αρχές και δομές σε τοπικό επίπεδο θα δημιουργήσουμε το κατάλληλο πλάνο ασφαλείας που θα μας βοηθήσει να διαχειριστούμε την υφιστάμενη κρίση. Παράλληλα μετέφερε και τις θερμότερες ευχές του Δημάρχου κ. Νικόλαου Μελετίου για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σ’ όλους τους Αστυνομικούς υπαλλήλους.

Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Διοικητών, διαφαίνεται πως οι δημότες του Ασπροπύργου έχουν συμμορφωθεί, σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό, στην κείμενη νομοθεσία και στα μέτρα περιορισμού, και λειτουργούν  με αίσθημα ατομικής ευθύνης, υπευθυνότητας και κοινωνικής πειθαρχίας.

Οι Αστυνομικοί Διοικητές εξέφρασαν τα θερμά ευχαριστήρια τους τόσο προς τον Δήμαρχο Ασπροπύργου, κ. Νικόλαο Μελετίου, για την κοινωνική του πρωτοβουλία, όσο και τη Δημοτική Αρχή, για το πνεύμα αλληλοκατανόησης και αλληλοϋποστήριξης, που επέδειξαν με αυτήν την συμβολική παροχή.