Λεωνίδας Πάντος : «Θέλω να γίνω η φωνή της γενιάς μου»

Θέλω να γίνω η φωνή της γενιάς μου δηλώνει στην Athenswest ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Χαϊδάρι Αναγέννηση» , Λεωνίδας Πάντος.

Ο 29χρονος οικονομολόγος με μεταπτυχιακά στα Ναυτιλιακά , αποτελεί έναν από τους στενότερους συνεργάτες του υποψηφίου Δημάρχου Γιάννη Κέντρη, του οποίου μάλιστα υπήρξε μαθητής  κατά την διάρκεια των Λυκειακών του σπουδών.

Ο Λεωνίδας Πάντος είναι «γέννημα θρέμμα» Χαϊδαριώτης , κατοικεί στη συνοικία της Αγίας Γρηγορούσας και χαίρει ευρείας εκτίμησης.

Είναι από τις πλέον ευγενικές μορφές που έχει να επιδείξει ο προεκλογικός αγώνας , γνώστης των τοπικών ζητημάτων, ενώ αρκετές φορές  η  ιστοσελίδα μας έχει φιλοξενήσει άρθρα του  με ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Γιατί με τον Γιάννη Κέντρη;

Όταν τον ρωτήσαμε γιατί επέλεξε να πολιτευτεί με την παράταξη του κ. Κέντρη, η απάντηση ήταν άμεση και ξεκάθαρη:

“Γιατί είναι ένας έντιμος άνθρωπος , οικογενειάρχης , με αρχές που κρατά πολύ ψηλά και δεν τις διαπραγματεύεται , ενώ έχει αποδείξει τις διοικητικές του ικανότητες και την αποτελεσματικότητα του καθ όλη την περίοδο που άσκησε τα καθήκοντά του από την θέση του Αντιδημάρχου καθαριότητας και προστασίας του περιβάλλοντος στον Δήμο Χαϊδαρίου. Γνωρίζει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αγαπάει την πόλη και η ενδεχόμενη εκλογή του στη θέση του Δημάρχου Χαϊδαρίου , θα δρομολογήσει θετικές προοπτικές για την πόλη μας.”

«Θέλω να γίνω η φωνή της γενιάς μου»

Τον ρωτήσαμε σχετικά και η απάντησή του συμπυκνώνεται ως εξής :

“Πιστεύω ότι η γενιά μου , οι νέοι της Χώρας μας , έχουμε αδικηθεί από τις καταστάσεις και την ασκούμενη πολιτική τα τελευταία χρόνια. Αισθάνομαι ότι μας έχουν τοποθετήσει στο περιθώριο και το ενδιαφέρον της εκάστοτε κυβερνητικής εξουσίας εξαντλείται σε αδάπανες δηλώσεις για τις νέες και τους νέους της Πατρίδας μας χωρίς κανένα πρακτικό αντίκρυσμα. Σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους να αναζητούν τις τύχες τους εκτός των συνόρων μας. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Χρειάζεται μια Εθνική Στρατηγική που θα στηρίζει την νέα γενιά, τους νέους επιστήμονες , τους τεχνικούς αυτής της Χώρας , δίνοντάς τους πραγματικές ευκαιρίες να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν εντός των τειχών”

Είναι άνθρωπος της γενιάς του , με σύγχρονο και ριζοσπαστικό λόγο, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει την ικανότητα να συλλέγει χρήσιμα στοιχεία από την γνώση και την εμπειρία των μεγαλυτέρων του.

Ο Λεωνίδας Πάντος είναι ένας νέος άνθρωπος που πραγματικά μπορεί να εκφράσει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες της γενιάς του και η εκλογή του στο νέο δημοτικό συμβούλιο μόνο χρήσιμη για το Χαϊδάρι μπορεί να είναι.

Του ευχόμαστε να είναι ένα από τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου και να εργαστεί με σύνεση , ζήλο και αποτελεσματικότητα για το Χαϊδάρι.