Χορηγία του Ομίλου ΣΚΑΪ στον Δήμο Ασπροπύργου

Χορηγία του Ομίλου ΣΚΑΪ στον Δήμο Ασπροπύργου στο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του  κορωνοϊού.

Στο ευρύτερο πλαίσιο αντιμετώπισης της πανδημίας του  κορωνοϊού, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Ασπροπύργου, ανταποκρίθηκαν άμεσα στην εθελοντική προσφορά του προγράμματος «Όλοι Μαζί Μπορούμε», που υλοποιείται υπό την αιγίδα του Ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΪ, καταγράφοντας και αξιολογώντας τις ανάγκες των αντίστοιχων Δομών του Δήμου Ασπροπύργου.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Νέων Κοινωνικών Δομών, κ. Γεωργία Πηλιχού εξασφάλισε σημαντική χορηγία βασικών καταναλωτικών προϊόντων και αγαθών πρώτης ανάγκης, τα οποία μεταφέρθηκαν άμεσα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου «Ο Πλησίον», με την κοινωνική συνδρομή της μεταφορικής εταιρείας ΜΕΤ-ΚΑ Καμπέρος Χ. και ΣΙΑ.

Τα προϊόντα αφού διαχωριστούν, και ταξινομηθούν, θα διανεμηθούν, όπως και κάθε άλλη παροχή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Κοινωνικών Λειτουργών των Δομών, τόσο στους ωφελούμενους όσο και στους συμπολίτες μας που πλήττονται αυτές τις μέρες λόγω της πανδημίας.

Ο Δήμος Ασπροπύργου ευχαριστεί θερμά τον Όμιλο ΣΚΑΪ και το πρόγραμμα «Όλοι Μαζί Μπορούμε» για την χορηγία και υπογραμμίζει ότι μέσω των Κοινωνικών Δομών του θα συνεχίσει αδιάλειπτα το έργο του, έχοντας αρωγούς και συνοδοιπόρους με αίσθημα αλληλεγγύης και φιλανθρωπίας.