Ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ. επιβραβεύει τους Φοιτητές του Ασπρόπυργου

Ο Όμιλος ΕΛ.ΠΕ. επιβραβεύει τους Φοιτητές του Ασπρόπυργου και ζητά να αποστείλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους έως και την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019.

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου και Μέλος του Δ.Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), κ. Νίκος Μελετίου ενημερώνει ότι, ο όμιλος Εταιρειών «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ» (ΕΛ.ΠΕ.), στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, για ενδέκατη χρονιά, θα επιβραβεύσει τους νεοεισαχθέντες φοιτητές, σε Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι. του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019. Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο όμιλος ΕΛ.ΠΕ., πρέπει να αποστείλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά τους έως και την Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δικαιολογητικά και τον τρόπο κατάθεσης της αίτησης, μπορείτε να επισκεφτείτε, τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.helpe.gr .

Απ’ την πλευρά του, ο Δήμος Ασπροπύργου, απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στην Εταιρεία, για τη συνέχιση ενός θεσμού, που επιβραβεύει την αριστεία και στηρίζει έμπρακτα τους Νέους, στα πρώτα βήματα της φοιτητικής τους ζωής.