Δήμος Πετρούπολης : 49η Αιμοδοσία (15-16/07/2017)

Την 49η Αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Πετρούπολης , σε συνεργασία  με την Μονάδα Αιμοδοσίας του  Γ.Ν.Α« ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ» .

Η αιμοδοσία εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15  Ιουλίου  και την   Κυριακή 16 Ιουλίου  2017, για την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

“Ιδιαίτερα σήμερα η εθελοντική προσφορά αίματος αποτελεί για όλους έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους κοινωνικού εθελοντισμού.

Παρακαλούμε τους δημότες, κατοίκους της Πετρούπολης και τους εθελοντές αιμοδότες να δώσουν το δυναμικό «ΠΑΡΩΝ» τους στην αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος μας, εκφράζοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους από τις 9:15 το πρωί έως τις 2:00 το μεσημέρι.
Χρόνο με το χρόνο οι ανάγκες σε αίμα αυξάνονται. Όλο και περισσότεροι συνάνθρωποι μας έχουν ανάγκη από τη δική μας εθελοντική προσφορά για να μπορέσουν να κερδίσουν τη μάχη για τη ζωή. Μέσω  της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος, πολλοί συμπολίτες μας  έχουν βοηθηθεί σε ώρες κρίσιμες  για την υγεία τους.
Το σύνθημα – στόχος « Κάθε Δημότης & Αιμοδότης »  πρέπει και μπορεί να γίνει πραγματικότητα χάρη στην ευαισθητοποίηση και την ευγενική προσφορά όλων μας. 

Στηρίξτε την εθελοντική αιμοδοσία και ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ! Είναι στο ΧΕΡΙ σας!” , αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πετρούπολης .