Πλήθος μικρών και μεγάλων βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Σκάκι

Πλήθος μικρών και μεγάλων βραβεύτηκαν για τη συμμετοχή τους στο 8ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ Σκάκι σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Εκδηλώσεων «Δημήτριος Καλλιέρης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Ασπροπύργου την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018.

Μικροί και μεγάλοι λάτρεις του Σκακιού συγκεντρώθηκαν για τις απονομές των μεταλλίων του 8ου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ Σκακιού που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου και ο Α.Σ. «ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ».

Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Α.Σ. «ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ», κ. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Ασπροπύργου για την άψογη συνεργασία τόσων χρόνων καθώς και όλους όσους συμβάλλουν καθημερινά στην προώθηση του αθλήματος.

Το Φεστιβάλ διήρκεσε δύο μήνες και οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στις Λέσχες στην Κάτω Φούσα
και στη Γκορυτσά.

Οι κατηγορίες που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν οι αθλητές ήταν Ατομικές, Ομαδικές, Γυναικών, Ανδρών, Οικογενειών και Σχολείων.

Επίσης, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, Νικόλαος Μελετίου συνεχάρη τον Πρόεδρο, τα μέλη του Συλλόγου και τους Καθηγητές για το σπουδαίο τους έργο καθώς και τους αθλητές για την επιτυχία τους ενώ τόνισε ότι ο Δήμος θα
βρίσκεται πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους ενέργειες.