Καμιά απόλυση συμβασιούχων,Πανελλαδική Απεργία και Συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιουνίου

Με κεντρικό αίτημα καμιά απόλυση συμβασιούχων,Πανελλαδική Απεργία και Συλλαλητήριο την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017 οργανώνει η ΠΟΕ ΟΤΑ στις 10.30 π.μ. έξω από τα γραφεία της στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στην συνέχεια πορεία στην Βουλή και το Μέγαρο Μαξίμου .

Η συγκεκριμένη απεργιακή κινητοποίηση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που αποφάσισε η Ομοσπονδία και έχει ως βασικό αίτημα να μην απολυθεί κανένας συμβασιούχος .

Να σημειωθεί ότι πολλά θα εξαρτηθούν από την συνάντηση της ΠΟΕ ΟΤΑ με τον Πρωθυπουργό , ο οποίος τους κάλεσε στο Μαξίμου προκειμένου να εκτονωθεί η κατάσταση και να βρεθεί λύση στο ζήτημα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού η πρόσκληση απευθύνεται «προκειμένου να βρεθεί λύση όσον αφορά τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας και να αποφευχθούν κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία, λόγω της παρατεταμένης μη αποκομιδής απορριμμάτων και των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται τις επόμενες μέρες».