Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο fashion Show AMEA με συμμετοχή της Γέφυρα ζωής

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το 1ο fashion Show AMEA με συμμετοχή της Γέφυρα ζωής , που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στο Κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, στις 8μμ, δίνοντας σε όλους μας μαθήματα ζωής και στέλνοντας ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα της θέλησης, της πίστης, αλλά και της πεποίθησης ότι η θέση τους στην κοινωνία είναι ΔΙΠΛΑ μας , παρελάσαν σε μια Πασαρέλα Αγάπης σε μια επίδειξη μόδας υψηλών προδιαγραφών, μπροστά στο εκλεκτό κοινό των προσκεκλημένων, έδωσαν παλμό στους ρυθμούς του Zumba Gold, με την δασκάλα τους Evita Papadopoulou, παρουσίασαν μαθήματα Αυτοάμυνας με τον δάσκαλο τους Apatzidis Theodoros .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, επαγγελματίες μακιγιέρ, καταξιωμένοι στιλίστες, σχεδιαστές κοσμημάτων, ειδικοί φωτισμού και ήχου, και πολλοί ακόμη πολύτιμοι και σημαντικοί χορηγοί, χωρίς την βοήθεια των οποίων , αυτό το όνειρο των παιδιών δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα…!

Θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στην πρώην Μις Ελλάς Σύλβια Αντώναρου που αγκάλιασε την Γέφυρα Ζωής με ευαισθησία και συγκίνηση την δημοσιογράφο και Παρουσιάστρια της βραδιάς Άννα Τσιάλτα & την  Ντέπη Στενού από τον Συντονισμό και τις Δημόσιες Σχέσεις .

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στους εθελοντές που βοήθησαν και συνοδέψαν τα παιδιά της ΓΕΦΥΡΑΣ ΖΩΗΣ Α.με.Α Δυτικού Τομέα που ήταν εκεί και συγκίνησαν τους πάντες με της δραστηριότητες και τις ικανότητες τούς!!!!

Ο σύλλογος ευχαριστεί την Βουλευτή κα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, τον κ. Νίκο Καμπανόπουλο Γενικό Διευθυντή της Visa Europe για Ελλάδα – Βουλγαρία και Κύπρο, την κ. Ανδριάνα Παππά, Country Manager της Visa Europe, & τον κ. Τάσσο Κολλάρο Marketing Manager VW CV , την KARENTA που φρόντισε για την μετακίνηση , καθώς και τον Δημήτρη Καφετζή , Επαγγελματικές Φωτογραφίσεις που είναι πάντα κοντά στον σύλλογο.