“Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα”- Συνέντευξη Τύπου στη ΚΕΔΕ

Διεθνές Συνέδριο στη Μήλο στις 21 και 22 Απριλίου 2017

“Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα”, είναι το θέμα του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο στις 21 και 22 Απριλίου 2017 και για αυτό τον λόγο θα δοθεί συνέντευξη τύπου την Τρίτη 4 Απριλίου 2017.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ (3ος όροφος), Ακαδημίας και Γενναδίου 8.

Στη Συνέντευξη Τύπου εκτός από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις, ο Γεράσιμος Δαμουλάκης δήμαρχος Μήλου, και ο Γιώργος Βερνίκος Πρόεδρος ΟΚΕ. Επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής είναι ο Ηλίας Ευθυμιόπουλος Γενικός Διευθυντής Ενεργειακού και Περιβαλλοντικού Γραφείου Αιγαίου.

Το Διεθνές Συνέδριο, το οποίο είναι υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του Δήμου Μήλου και του Λιμενικού Ταμείου Μήλου, συνδιοργανώνεται από το Ενεργειακό και Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου, το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ και το δημοσιογραφικό portal Energypress.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου αναμένεται να δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία και τους άξονες πάνω στους οποίους θα αναπτυχθεί το Συνέδριο.

Μεταξύ άλλων θα γίνει αναφορά σε θέματα περιβαλλοντικής πιστοποίησης, υποδομών, πράσινων λιμανιών και την ενδονησιωτική επικοινωνία.