Η Γέφυρα Ζωής κατασκευάζει το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου (Ηχητικό σποτ)

Μια πρόσκληση-πρόκληση απευθύνει η Γέφυρα Ζωής προκειμένου να κατασκευαστεί το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου , το “ονειρικό μαξιλάρι”, στο διαδραστικό διήμερο χαράς και δημιουργίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 & Σάββατο 20 Μάιου & Ώρες 10: 00 – 20:00 στην πλατεία του Δημαρχείου Χαϊδαρίου.

Ακούστε το παρακάτω σποτάκι:

Το μαξιλάρι αυτό θα ζωγραφιστεί εξ’ ολοκλήρου από παιδιά από Σχολεία, από φορείς, από εθνικοτοπικούς συλλόγους, καθώς από παιδιά από Ειδικά σχολεία.

Τα παιδιά, αφού θα ζωγραφίζουν ένα κομμάτι του μαξιλαριού θα το γεμίζουν, & στην συνέχεια θα παίρνουν μαζί τους ένα μικρό μαξιλάρι ως ενθύμιο, διακοσμημένο από τα παιδιά της Γέφυρας Ζωής.

Έτσι τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με την «διαφορετικότητα», θα βάλουν κι αυτά το λιθαράκι τους στο μηδενισμό των διακρίσεων και θα συμβάλουν στην συνύπαρξη όλων των κοινωνικών ομάδων.

Γωνίες δημιουργικής απασχολήσεις σε συνδυασμό με τα τραγούδια και τα διαφορά event, θα δίνουν μια ξεχωριστή νότα & θα γεμίζουν τις ψυχές των παιδιών με χαρά και χαμόγελα.

Τα παιδιά θα ζωγραφίσουν & παίζοντας θα γεμίσουνε το μεγαλύτερο μαξιλάρι του κόσμου διαστάσεων 60 τ.μ.
Ίσως επειδή δεν έχουμε αντιληφθεί ότι η δική τους καθημερινότητα εξαρτάται άμεσα από τον τρόπο που βλέπουμε εμείς την κάθε μέρα.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Χαϊδαρίου , της  εταιρίας Cocomat , του Aegean Omiros College μαζί και του Ι.Ε.Κ Όμηρος .

Συνεργάτης σε αυτήν την εκδήλωση κοινωνικοποίησης των παιδιών μέσα από αυτό το δια δραστικό 2ημερο χαράς και δημιουργίας, ο όμιλος 24media.gr .

“Σκοπός της Δράσης αυτής είναι η εξωτερίκευση του πλούσιου ψυχικού κόσμου των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, που μαζί με τα αλλά παιδιά & τους γονείς τους για να μπορέσουν να συνειδητοποιήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους, αλλά κυρίως την ανιδιοτελή προσφορά ενός διήμερου χαράς και παιχνιδιού σε αυτά τα παιδιά που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τη στήριξη, την αγάπη και τη φροντίδα μας.
Όπως επίσης ότι μέσα από αυτή τη δράση θα γίνουμε κι εμείς καλύτεροι και «σοφότεροι» γιατί όταν δίνεις, πάντα κάτι παίρνεις σαν «αντάλλαγμα».”, τονίζεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.