Προτάσεις από την ΓΣΕΒΕΕ για την περαιτέρω οικονομική διευκόλυνση του κλάδου, στη συνάντηση με τον Πάνο Σκουρλέτη

Τις προτάσεις της για την περαιτέρω οικονομική διευκόλυνση του κλάδου,παρουσίασε η ΓΣΕΒΕΕ στη συνάντησή της με τον Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη.

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε την Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017, με τον Πρόεδρο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ), Γιώργο Καββαθά και τον Γενικό Γραμματέα, Γιώργο Κουράση.

Η ΓΣΕΒΕΕ κατέθεσε προτάσεις για την περαιτέρω οικονομική διευκόλυνση του κλάδου που εκπροσωπεί ως προς τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τη δημοτική φορολόγηση και σχετικά διαδικαστικά θέματα.

Ο κ. Σκουρλέτης επεσήμανε ότι εύλογες παρατηρήσεις από τους φορείς  εξετάζονται πάντα με πραγματική διάθεση για την εξάντληση των δυνατοτήτων του υπουργείου. Παράλληλα, ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Συνομοσπονδίας για τις σχετικές προβλέψεις που περιέχονται στο Σχέδιο Νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το οποίο αναμένεται να εισαχθεί τις επόμενες ημέρες προς συζήτηση στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής.