Επιτυχημένο το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα

Επιτυχημένο χαρακτηρίζεται το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου από την Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ Δυτικού Τομέα που διεξήχθη ,  την Δευτέρα 25-9-2017  στο γήπεδο “Τάκης Χαραλαμπίδης” στο Χαϊδάρι και ενώ -αν και τα εύσημα ανήκουν και στις τέσσερις  «αντίπαλες» ομάδες- το «μετάλλιο» το κέρδισαν τελικά ο ανθρωπισμός, η γενναιοδωρία και η ανιδιοτελής προσφορά προς τον συνάνθρωπο, στα ημίχρονα οι μαζορέτες της σχολής χορού ευ ζωή διασκέδαζαν τον κόσμο με τον χορό τους και την «φρέσκια» ομορφιά τους.

Στο τουρνουά ποδοσφαίρου συμμετείχαν οι ομάδες:

Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου ΓΣΣ
Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Αστέρες της Εθνικής Ελλάδος
Παλαίμαχοι A.E. Δάφνη  Δάσους Χαϊδαρίου 
Σύνδεσμος Παλαίμαχων Γυναικών Ελλάδος 

Ακόμη αγωνίστηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Νίκος Βαμβακούλας, Νόνι Λίμα Γιάννης Καρατζάς, Σχίζας Στέλιος, Σιδέρης Γιάννης , Καρατζάς Άγγελος & Γιάννης , Θεολόγος Τσίγκας , Λύσανδρος Γεωργαμλής, & Λάζαρος Σύρμας & άλλοι πολλοί

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Διεθνείς Ρέφερι :
Ψυρρόγιαννης Παναγιώτης , Ζάχαρης Λουκάς , Μπέγος Σπύρος

Ο σκοπός αυτής της υπέροχης αθλητικής εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του εθελοντικού πολυχώρου για παιδιά & νέους με αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Ο Πρόεδρος της Γέφυρα Ζωής κ. Διονύσης Γουράνιος μετά το πέρας του αγώνα, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους εθελοντές και φυσικά στους αθλητές που έλαβαν μέρος.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε όλους τους Πολίτες  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα , υποστηρίζοντας και συμβάλλοντας την προσπάθεια ενίσχυσης της Γέφυρας Ζωής.