Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του Νουργιάν Μοχάμαντ

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του Νουργιάν Μοχάμαντ, 7 ετών, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 01:30 το πρωί στις 21/7/2017 από την περιοχή του Σκαραμαγκά. Η σορός του παιδιού βρέθηκε αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας. Η οικογένειά του είχε ξεριζωθεί από την πατρίδα της για να γλυτώσει από σφαγές, πείνα και δυστυχία. Έφτασε στη χώρα μας αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά της που όμως για τον μικρό Νουργιάν δεν θα μπορέσει να δει τις προσδοκίες της να γίνονται πραγματικότητα. Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν και θα ανακοινώσουν τα αίτια θανάτου.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εφιστά την προσοχή όλων στην κρισιμότητα των πρώτων λεπτών για τις περιπτώσεις εξαφάνισης ενός παιδιού. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα το πρωί και σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός Amber Alert. Επιπλέον, κοινωνικός λειτουργός, διερμηνέας μας και ασθενοφόρο μας με διασώστες βρέθηκαν στον τόπο της εξαφάνισης και κοντά στην οικογένεια του παιδιού.