Μαραθώνιος Zumbathon από την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

Ένας Μαραθώνιος Zumbathon από την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα , έχει στηθεί με την συνδιοργανώση της Περιφέρειας Αττικής, την Κυριακή 12 Φεβρουάριου στα Δυτικά της Αττικής , στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικό Μολύβι”. Ιερά Οδός 154 , Τ.Κ.12242 στο Αιγάλεω. (Στάση Μετρό Ελαιώνας)

Από της 12:00πμ έως 19:00μμ, χορεύουμε μαζί με την Zumba Education Specialist Loretta Bates με σκοπό να στηρίξουμε το έργο και τις δράσεις του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά & Νέους με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής

Αφορμή της εκδήλωσης ZUMBATHON είναι η στήριξη όπου γονείς & δεκάδες εθελοντές του Πολυχώρου αγωνίζονται καθημερινά ώστε να χαρίσουν περισσότερα Χαμόγελα.

Μέσω της Γέφυρα Ζωής υποστηρίζονται το χρόνο αρκετές δράσεις για τη φροντίδα & την κοινωνικοποίηση των ατόμων με αναπηρία .

Μαραθώνιος Zumbathon από την Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού ΤομέαΟλόκληρος ο Πολυχώρος επιβιώνει χάρη στις χρηματικές δωρεές του απλού κόσμου και τις χορηγίες χρηματικές ή σε είδος , εταιριών, που συμμετέχουν με τον τρόπο αυτό στην ποιοτική κάλυψη των αναρίθμητων αναγκών, που αντιμετωπίζει ο Νέος Εθελοντικός Πολυχώρος για τα παιδιά & Νέους με Αναπηρία που θέτει υπό τη σκέπη του.

Αξίζει να αναφερθεί η μεγάλη επιτυχία που είχε το πρώτο ZUMBATHON  που πραγματοποιήθηκε το Φεβρουάριο του 2015 και το δεύτερο , τον  Φεβρουάριο του 2016 για τον ίδιο σκοπό με τη συμμετοχή περίπου 800 ατόμων το καθένα.

Φέτος , οι διοργανωτές ελπίζουν να καταρρίψουν αυτό το ρεκόρ και να μετατρέψουμε  την εκδήλωση  σε θεσμό για τη Αττική !

Ένα θεσμό που , όπως υποστηρίζουν , θα τιμά τους πολίτες και θα είμαστε  περήφανοι σε αυτούς τους δύσκολους  καιρούς για τις  άξιες  που πρεσβεύουμε  και τις ευαισθησίες  μας  απέναντι στα παιδιά & στους Νέους με Αναπηρία Με δεδομένο ότι η συμβολή του καθενός  είναι σημαντική , ελπίζουν στη θετική  ανταπόκρισή μας  στο κάλεσμα που απευθύνουν για προώθηση της Φιλανθρωπικής Εκδήλωσης ZUMBATHON,

Σύνθημα , Κάθε Βήμα σου Δίνει Χαρά

Πληροφορίες για τα σημεία Προπώλησης εισιτήριων Tel: +30 211 21 43 437