Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

Ναι στους Νέους , Ναι στην Ελπίδα !!!-Άρθρο του Αντώνη Αντωνόπουλου

Ναι στους Νέους , Ναι στην Ελπίδα !!! , επιγράφεται το άρθρο του γνωστού Χαϊδαριώτη Αντώνη Αντωνόπουλου , στο κείμενο του οποίου με αφορμή τις εσωκομματικές εκλογές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανάδειξη των τοπικών και Νομαρχιακών διοικήσεων του , διατυπώνει την ανάγκη να απελευθερωθούν νέες, μαχητικές και φιλόδοξες δυνάμεις , προκειμένου να κτιστεί ένα καινούργιο, ελπιδοφόρο και υγιές αύριο , όπως υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί το πλήρες άρθρο του κ. Αντώνη Αντωνόπουλου

Γράφει ο Αντώνης Αντωνόπουλος

..Η Κυριακή των εσωκομματικών εκλογών της Ν.Δ. οσονούπω φτάνει.

Υπάρχει άραγε ελπίδα για κάτι καινούργιο ; υπάρχει φως; από ένα τόσο παλιό Κόμμα;

Φυσικά.. κι αυτή κρύβεται στον κάθε αληθινά ενεργό, στον κάθε σκεπτόμενο πολίτη,σε όποιον μπορεί να σκαρφαλώσει πάνω από το νοσηρό και ξεπερασμένο του χθες,άλλωστε ο πανδαμάτωρ χρόνος βάζει τον καθένα μας στο βάθρο που του αξίζει..σε σχέση πάντα με το πώς χρησιμοποίησε ή και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες ή και τις ευθύνες που του δόθηκαν στο παρελθόν..κι εδώ ή σε βραβεύει ή σε αποβάλλει οριστικά.

Βλέπεις εδώ δεν υπάρχουν δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, υπάρχουν μόνο λάθη, ανεπάρκειες και περιθώριο.

Μία παροιμία στο χωριό μου λέει: “Παλιός Γάιδαρος με καινούργια περπατησιά δεν γίνεται.”

Τώρα λοιπόν είναι η ώρα.. ή θα κάνουμε οι (προβληματισμένοι) ενεργοί πολίτες, ένα βήμα όλοι μαζί μπροστά ή θα αφήσουμε πάλι τις τύχες και το μέλλον των παιδιών μας και πάλι στο δοκιμασμένο χθες, κλωθογυρίζοντας υπνοβατώντας και αιθεροβατώντας..ότι με τα ίδια αντιδραστήρια θα αλλάξουμε την χημική αντίδραση..

Πρέπει να απελευθερώσουμε νέες,μαχητικές και φιλόδοξες δυνάμεις.

Διαφορετικά δεν θα μπορέσουμε ποτέ να κτίσουμε ένα καινούργιο, ελπιδοφόρο και υγιές αύριο με τα υλικά του ξεπερασμένου χθες.

Ναι λοιπόν στον Νέο, Ναι στους Νέους , Ναι στην Ελπίδα !!!