Το αίτημα για την υδροδότηση των Παλαιοκουντούρων και στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου

Επίκαιρο το αίτημα για την υδροδότηση των Παλαιοκουντούρων , όπως το έθιξε για μια ακόμη φορά ο Πρόεδρος του ομώνυμου συλλόγου κ. Μελέτης Ζαφείρης , με αφορμή την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Παλαιοκουντούρων , που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιανουαρίου με μεγάλη επιτυχία .

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση στην πρόσκληση του συλλόγου από μέλη και φίλους, ενώ τίμησαν με την παρουσία τους τοπικοί παράγοντες , μεταξύ των οποίων ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής κ. Γιάννης Βασιλείου , οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας , κ.κ. Γιώργος Σαμπάνης , Θανάσης Πανωλιάσκος , Μπάμπης Θεοδώρου καθώς και η Ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κυρία Ελένη Παπακωνσταντίνου – Ρουμελιώτη.

Τον νεοσύστατο σύλλογο πληγέντων από την φονική πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου 2017, “ΑΙΓΙΔΑ” , εκπροσώπησε η Πρόεδρος του κυρία Βούλα Κυρίτση.

Ακόμη την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Ομότιμος Καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Παπανικολάου , ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του τόνισε την ανάγκη αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή καθώς και στην τοποθέτηση σταθμών παρακολούθησης των καιρικών μεταβολών.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μελέτης Ζαφείρης στον χαιρετισμό του , αναφέρθηκε στο έργο και τις δράσεις του συλλόγου , ενώ για μια ακόμη φορά τόνισε την ανάγκη για την υδροδότηση του οικισμού , αίτημα χρόνων που έχει κατατεθεί στον Δήμο , ενώ όπως χαρακτηριστικά σημείωσε , καμιά απάντηση δεν έχει λάβει .

Για το συγκεκριμένο θέμα ζήτησε από τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί το έργο και να συνδεθεί η περιοχή με το υπό κατασκευή δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ή άρτια οργάνωση της εκδήλωσης , ενώ δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός της απουσίας της Δημάρχου της περιοχής , αλλά και κάθε εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής.