Διαδικασίες λάστιχο από την δημοτική αρχή Τσίρμπα – Τι υποστηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων – Καματερού

Διαδικασίες λάστιχο ακολουθεί η δημοτική αρχή Τσίρμπα , όπως χαρακτηριστικά υποστηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων – Καματερού σε ανακοίνωσή της

Όπως σημειώνει, «την Τρίτη 2 Αυγούστου είχε προγραμματισθεί συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 2.45 μ.μ. Στις 2.40 μ.μ (!) εστάλη στα μέλη της Επιτροπής ηλεκτρονικά θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στο Δήμο και τον “αναπτυξιακό” οργανισμό που έχει συστήσει η δημοτική αρχή  με την ευφάνταστη επωνυμία “RESTART A.E” με αντικείμενο το έργο “Ανάπλαση του σιδηροδρομικού σταθμού και αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου Αγίων Αναργύρων”.

Προσθέτει ότι, «είχε προηγηθεί η δια περιφοράς συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Παρασκευή 10 Ιούνη για να εγκριθεί η διακήρυξη για την ανάθεση της μελέτης-κατασκευής του προαναφερόμενου έργου προϋπολογισμού 8.582.140 ευρώ όπου το σχετικό  e-mail εστάλη στα μέλη της Επιτροπής στις 12.11 μ.μ. με αίτημα τα μέλη της Επιτροπής να έχουν ψηφίσει μέχρι τις 3 μ.μ.!

«Τόσο για την ουσία του ζητήματος όσο και για τη μεθόδευση έχει υπάρξει δήλωση των δημοτικών συμβούλων της “Λαϊκής Συσπείρωσης”.  Είναι προφανές ότι η δημοτική αρχή Τσίρμπα, μέλους της ΝΔ, δεν κρατάει πλέον ούτε τα προσχήματα στη λειτουργία της Οικονομικής Επιτροπής, αξιοποιώντας την …πρόνοια της κυβέρνησης να έχει την πλειοψηφία.  Προκειμένου να εξυπηρετήσει την πολιτική της, τερματίζει και δίνει τα …ρέστα της στις διαδικασίες λάστιχο…», καταλήγει.

The post Διαδικασίες λάστιχο από την δημοτική αρχή Τσίρμπα – Τι υποστηρίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων – Καματερού appeared first on aftodioikisinews.gr.