“Η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την πετούν”

“Η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την πετούν”, λένε αυτοί που ξέρουν

Μια τέτοια περίπτωση έχουμε στο Χαϊδάρι που οι λασπολόγοι και τα διάφορα τρολ δεν άφησαν έξω από το προεκλογικό παιχνίδι ακόμη και την εταιρεία του υποψηφίου Δημάρχου Χαϊδαρίου Άρη Πανόπουλου

Οι λασπολόγοι εκτόξευσαν λάσπη στην εταιρεία συμφερόντων του Άρη Πανόπουλου , δηλαδή σε απλά Ελληνικά  κατά του κ. Πανόπουλου , σε χρόνο καθόλου τυχαίο , όπως καταλαβαίνουμε, καταγγέλλοντας ότι έχει αναλάβει εργασίες του Δήμου σε σχέση με το αντικείμενο της , που είναι η πυρασφάλεια , οι πυροσβεστήρες και τα σχετικά , τόσο την περίοδο που Δήμαρχος ήταν  ο κ. Μιχάλης Σελέκος , αλλά και κατά την τρέχουσα  περίοδο επί Βαγγέλη Ντηνιακού

Μόνο που σε αυτή τους την προσπάθεια να αμαυρώσουν το κύρος και την αδιαμφισβήτητη εκλογική άνοδο του κ. Πανόπουλου , κάτι ξέχασαν , συνειδητά βεβαίως

Συγκεκριμένα :

Αποσιώπησαν συνειδητά ότι όλες οι εργασίες και οι υπηρεσίες της εταιρίας του κ. Πανόπουλου (ΠΥΡ ΠΑΝ) πραγματοποιήθηκαν χωρία καμιά επιβάρυνση για τον Δήμο

Ο Δήμος Χαϊδαρίου δεν χρεώθηκε ούτε ένα ευρώ από τις εργασίες και τις υπηρεσίες που του παρείχε η ΠΥΡ ΠΑΝ γιατί αποτελεί θέσφατο για τον κ. Πανόπουλο κάθε εργασία προς τον Δήμο Χαϊδαρίου να γίνεται αδάπανα στη βάση της φιλοσοφίας της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

«Συγκεκριμένα και κατά την τελευταία δημοτική περίοδο, –όπως αυτά προκύπτουν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας και της αντιδημάρχου κυρίας Χρονοπούλου- η συμβολή & προσφορά της εταιρείας μας αποδεικνύεται από έγγραφό (10/06/21), το οποίο και επισυνάπτουμε με την παρούσα ανακοίνωση.» , αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εταιρείας του κ. Πανόπουλου

Η εταιρεία κατάθεσε την πρότασή της   ενώ, όσον αφορά το κόστος για τα υλικά, την κατασκευή και την τοποθέτηση τους, όπως είχανε ήδη αναφέρει και τηλεφωνικά στην κυρία Σάββα και τους συνεργάτες του Δήμου από την πρώτη στιγμή, δε θα υπήρχε καμία οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο

Το ερώτημα που πλανάται και είναι απλό αλλά πολύ σημαντικό , αφού οι δυο Αντιδήμαρχοι , οι κ.κ. Χρονοπούλου και Σάββα γνωρίζουν από πρώτο χέρι την όλη διαδικασία και κυρίως το γεγονός ότι δεν επιβαρύνθηκε οικονομικά ο Δήμος , γιατί δεν βγαίνουν με δημόσια ανακοίνωσή τους να στηρίξουν την εταιρεία , δηλαδή να πουν την αλήθεια ;

Αυτό δεν θα ήταν το πρέπον ; Ίσως υπάρχει ακόμη χρόνος για να αναμετρηθούν τα αναστήματα .

 

Η ανακοίνωση της ΠΥΡ ΠΑΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Η εταιρεία ΠΥΡ ΠΑΝ, τις τελευταίες μέρες, δέχεται μια απίστευτη κατασυκοφάντηση και λασπολογία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  μέσα από  ανυπόστατες κατηγορίες και χαρακτηρισμούς  που πλήττουν  άμεσα την επαγγελματική της πορεία, αλλά  και τους ανθρώπους που συμμετέχουν και εργάζονται σε αυτήν.

 

Η ΠΥΡ ΠΑΝ δραστηριοποιείται στο χώρο της πυρασφάλειας και της πυρόσβεσης περισσότερα από τριάντα πέντε (35) έτη, καλύπτοντας τις ανάγκες εκατοντάδων δημόσιων υπηρεσιών και οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και χιλιάδων ιδιωτών πελατών, όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της.

 

Ο κύκλος εργασιών της, ξεπερνά τις πεντακόσιες (500.000€) χιλιάδες ευρώ ετησίως, όπως αυτός νόμιμα αποτυπώνεται στους ισολογισμούς της εταιρείας.

 

Μεταξύ των  λοιπών  πελατών της, είναι και ο Δήμος Χαϊδαρίου, για τον οποίο δέχεται και τη σχετική κατασυκοφάντηση και λασπολογία.

 

Κατά τη χρονική περίοδο 2016-2019 μας ζητήθηκε επαγγελματική συνεργασία και συντηρήσαμε – αναγομώσαμε και αντικαταστήσαμε, όπως ο νόμος ορίζει, πυροσβεστικές συσκευές στα δημοτικά κτίρια με τα ποσά των 488,16€ (5-08-16), 1476,84€ (19-07-2017), 4.902,34€ (27-12-18) & 983,84€ (14-05-19) αντίστοιχα, όπως φαίνεται στις σχετικές αποφάσεις του δήμου, που κάποιοι αναρτούν και κακόβουλα σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αντίστοιχη επαγγελματική συνεργασία, μέσω των σχολικών επιτροπών, ασκούμε και κατά την περίοδο 2020 – 2023, συντηρώντας και αναγομώνοντας πυροσβεστήρες σε κάποια σχολικά κτίρια.

 

Αξίζει, βέβαια, να τονίσουμε, ότι η εταιρεία μας, από  όλες τις διοικήσεις του ιδίου Δήμου, όποτε και αν της ζητήθηκε βοήθεια, απευθύνθηκε άμεσα και συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων που προέκυπταν, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση.

Συγκεκριμένα και κατά την τελευταία δημοτική περίοδο, –όπως αυτά προκύπτουν από την ηλεκτρονική αλληλογραφία μεταξύ της εταιρείας και της αντιδημάρχου κυρία Χρονοπούλου- η συμβολή & προσφορά της εταιρείας μας   αποδεικνύεται από έγγραφό (10/06/21), το οποίο και επισυνάπτουμε με την παρούσα ανακοίνωση.

Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα πως μετά από πρόσκλησή σε εμάς από την αντιδήμαρχο κυρία Σάββα, επισκεφτήκαμε την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Χαϊδαρίου και, παρουσία των συνεργατών της σημερινής διοίκησης, του κ Καλογράνα Κ. και  κ. Μπρουσκάκη Γ. συζητήθηκε το πρόβλημα που υπάρχει σχετικά με τις δεξαμενές ύδατος και τις συνεχείς παρατηρήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίες βρίσκονται στα όρια του Δήμου και έχουν τοποθετηθεί για την πυρασφάλεια του δάσους. Καταθέσαμε την πρόταση μας, ενώ, όσον  αφορά το κόστος για τα υλικά, την κατασκευή και την τοποθέτηση τους, όπως είχαμε αναφέρει   και τηλεφωνικά στην κυρία Σάββα και τους συνεργάτες του Δήμου από την πρώτη στιγμή, δε θα υπήρχε καμία  οικονομική επιβάρυνση για το Δήμο, ενέργεια που κάναμε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας προς το περιβάλλον και την πόλη μας.

Έκτοτε και ενώ όλα φτιάχτηκαν, ενημερώσαμε ηλεκτρονικά (13/7/21) με φωτογραφικό υλικό για την ολοκλήρωση των εργασιών, ενώ δεν υπήρξε, όπως αναφέραμε, καμία οικονομική επιβάρυνση.

Το ίδιο έγινε και  πριν από λίγους μήνες (Νοέμβριος 2022), όταν και πάλι μας ζητήθηκε βοήθεια από το διευθυντή της κοινωνικής υπηρεσίας κ. Κοκκάρα Μιχάλη, σχετικά με πρόβλημα που προέκυπτε για το πιστοποιητικό πυρασφάλειας στην κοινωνική δομή «ΕΡΕΙΣΜΑ»

Ανταποκριθήκαμε και πάλι άμεσα, δώσαμε όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τις εργασίες που μας ζητήθηκαν, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση ή απολαβή, με αποτέλεσμα να εκδοθεί η άδεια λειτουργίας και να ξεκινήσει να λειτουργεί ο χώρος, που για περισσότερα από δύο χρόνια παρέμενε  κλειστός.

Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε και άλλες πολλές περιπτώσεις, όλα τα προηγούμενα χρόνια, τις οποίες γνωρίζουν οι προηγούμενοι διοικούντες και οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Χαϊδαρίου,  αλλά δεν το θεωρούμε σκόπιμο αυτή τη στιγμή.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα που η  νόμιμη παραγωγή έργου στην περίπτωσή μας -τους τελευταίους μήνες πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών-  αντιμετωπίζεται με τόση επιφύλαξη  και συνοδεύεται  από ανώνυμες καταγγελίες, κακόβουλα σχόλια, καθώς και φήμες που διαρρέονται από αφανείς πηγές.

Δεν συνηθίζουμε να απαντάμε σε κακόβουλα σχόλια, δεν καταλαβαίνουμε όμως τη σκοπούμενη διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ως εκ τούτου δηλώνουμε  πως  επιφυλασσόμαστε παντός νόμιμου δικαιώματός μας, για όλους όσους  κατέστησαν την εταιρεία μας  κατηγορούμενη στα μάτια  της τοπικής  κοινωνίας του Χαϊδαρίου.

 

ΑΘΗΝΑ, 28/08/2023

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΥΡ-ΠΑΝ

 

The post “Η λάσπη επιστρέφει σε αυτούς που την πετούν” appeared first on aftodioikisinews.gr.