Τα εγκαίνια της έκθεσης World Tourism Expo στο Περιστέρι

Τα εγκαίνια της έκθεσης World Tourism Expo που διοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, τέλεσε ο Γ. Πατούλης

Τη βούληση της διοίκησης της Περιφέρειας να συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη του θεματικού Τουρισμού στην Αττική με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της και την καθιέρωσή της ως κορυφαίο προορισμό διεθνώς, υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλη, χαιρετίζοντας την έναρξη της Έκθεσης World Tourism Expo που διοργανώνεται με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε ο κ. Πατούλης μαζί με την Πρόεδρο του ΕΟΤ Α. Γκερέκου. Στην τελετή παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος τουρισμού Θ. Κουτσογιαννόπουλος.

Ο Περιφερειάρχης περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις νέες τουριστικές τάσεις αλλά και να συζητήσει με τους εκθέτες για τις προοπτικές ανάπτυξης του θεματικού τουρισμού, που είναι στις βασικές θεματικές της έκθεσης.

 

The post Τα εγκαίνια της έκθεσης World Tourism Expo στο Περιστέρι appeared first on aftodioikisinews.gr.