“Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς”

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που με πίστεψαν και μέ εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και σε όσους στάθηκαν στο πλάι μου και στήριξαν τον αγώνα μου με τόσο πάθος και αγάπη.”, αναφέρει μεταξύ άλλων η υποψήφια Βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Δυτική Αττική Διονυσία Στεφάτου , στο ευχαριστήριο μήνυμα της

Ολόκληρη το μήνυμα της κ. Στεφάτου

Στις εκλογές τις 21ης Μαΐου, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έλαβε ένα ισχυρό μήνυμα από την ελληνική κοινωνία, της οποίας τη βούληση σέβεται απόλυτα.

Σε προσωπικό επίπεδο έδωσα έναν όμορφο, οραματικό αγώνα απ´ άκρη σε άκρη, σε όλη τη Δυτική Αττική.

Τα αποτελέσματα αποδεικνύουν τη σημαντική αποδοχή, που εισέπραξα από τους συμπολίτες μου στη Δυτική Αττική, κυρίως όμως με δεσμεύουν να είμαι παρούσα και την επόμενη μέρα.

Κι έτσι ακριβώς θα γίνει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που με πίστεψαν και με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και σε όσους στάθηκαν στο πλάι μου και στήριξαν τον αγώνα μου με τόσο πάθος και αγάπη.

Έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική μάχη, που με βρίσκει στην πρώτη γραμμή στη δυτική Αττική, συζητώντας με τους συμπολίτες μου, το κυβερνητικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, το οποίο αποτελεί τη μοναδική εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης που απαντά στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Ο αγώνας είναι διαρκής για τη δυτική Αττική και τη χώρα. Μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε, να ονειρευόμαστε, να διεκδικούμε, να νικάμε.

 

Στεφάτου Διονυσία

Υποψήφια Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Δυτικής Αττικής

Υπεύθυνη Ψηφιακής Πολιτικής & Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

 

The post “Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς” appeared first on aftodioikisinews.gr.