Αγώνας δρόμου γεμάτος αγάπη στη Δομβραίνα του Δ. Θηβαίων

Αγώνας δρόμου γεμάτος αγάπη πραγματοποιήθηκε αυτή την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου στην Κοινότητα Δομβραίνας του Δήμου Θηβαίων. Η συμμετοχή στον 4ο «Δρόμο Αγάπης» ξεπέρασε κάθε προσδοκία, με μικρούς και μεγάλους να ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και έμπρακτη έκφραση αγάπης προς τους αδύναμους συνανθρώπους μας. Στο πλαίσιο του αγώνα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα, τα οποία δόθηκαν στην Κοινότητα Δομβραίνας και θα διανεμηθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Αγώνας δρόμου γεμάτος αγάπη στη Δομβραίνα του Δ. Θηβαίων

Ο «Δρόμος Αγάπης» διοργανώθηκε από τη «Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε.» και τη Διαχείριση Βιομηχανικής Περιοχής Θίσβης-Βοιωτίας (ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β.) και ήταν υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων.

Χορηγός της διοργάνωσης η Wasco Energy.
Μικροί και μεγάλοι έβαλαν τα δυνατά τους, τρέχοντας στις διαδρομές 5 και 10 χιλιομέτρων, με σημείο εκκίνησης και τερματισμό την πλατεία της Δομβραίνας.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις απονομές των επάθλων στους νικητές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από τον διευθυντή εργοστασίου της «Σωληνουργεία Κορίνθου Α.Ε.», κ. Βασίλειο Γκότση, τον πρόεδρο της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β., κ. Ευτύχη Κοτσαμπασάκη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΙΑ.ΒΙ.ΠΕ.ΘΙ.Β. κ. Ανδρέα Λουκάτο, τον Δήμαρχο Θηβαίων, κ. Γιώργο Αναστασίου, τον αντιδήμαρχο Δ.Ε. Θίσβης, κ. Τάσο Καμούτση, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος και Πρασίνου, κ. Νίκο Κοβάνη, τον πρόεδρο της Κοινότητας Δομβραίνας, κ. Κώστα Μπούγια, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Θωμά Κιούση και τον ιερέα της Δομβραίνας, πατέρα Στυλιανό.

The post Αγώνας δρόμου γεμάτος αγάπη στη Δομβραίνα του Δ. Θηβαίων appeared first on aftodioikisinews.gr.