Διανομή Σχολικών Τσαντών στα Γυμνάσια του Δήμου Ασπροπύργου

Στην διανομή Σχολικών Τσαντών στα Γυμνάσια του Δήμου Ασπροπύργου προχώρησε η διοίκηση του Δήμου

Όπως κάθε χρόνο, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και ο Πρόεδρος  της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας (ΔEΠ), κ. Γιώργος Φίλης, διένειμαν για το καλωσόρισμα στις πρώτες τάξεις των Γυμνασίων,  σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, σχολικές τσάντες με πλούσιο βασικό εξοπλισμό (γραφική ύλη).

Όπως δήλωσε σχετικά, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου «Ενισχύουμε ως Δημοτική Αρχή τους μαθητές, με εφόδια για μια καλή αρχή, χωρίς διακρίσεις. Εύχομαι καλή αρχή στο «πέρασμά» σας από τα Δημοτικά  προς  στα Γυμνάσια της πόλης μας».

Με τη σειρά του ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, κ. Γιώργος Φίλης, δήλωσε: «Επενδύουμε με πράξεις στη νέα γενιά, στα παιδιά μας, χωρίς φειδώ και εκπτώσεις, μιας και αποτελούν τον ανθό της ελπίδας για την πόλης μας».    

Στην διανομή παραβρέθηκαν επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης  Δυτικής Αττικής, κ.  Ελευθέριος Κοσμόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου,   κ. Μιχαήλ Ψωμιάδης, ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ κ. Αντώνης Κοναξής και το μέλος της ΔΕΠ  κ. Κωνσταντίνος Καλλιέρης.

Τις θερμές ευχαριστίες στους Διευθυντές και των τεσσάρων Γυμνασίων της πόλης  για την άψογη συνεργασία με την Σχολική Επιτροπή, απευθύνει η διοίκηση του Δήμου

The post Διανομή Σχολικών Τσαντών στα Γυμνάσια του Δήμου Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.