Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΟΑΦΝΤΗ Δήμου Ασπροπύργου

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Οργανισμός Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας του Δήμου Ασπροπύργου (Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η.), ανανεώνοντας την προσωπική δέσμευση του Διοικητικού Συμβουλίου, να διατηρήσουν τον Οργανισμό σε εξίσου υψηλά επίπεδα με τις προηγούμενες χρονιές,  αλλά και να τον καταστήσουν, όχι μόνο ένα από τα καλύτερα Αθλητικά Κέντρα της Δυτικής Αττικής αλλά και να αναβαθμίσουν ακόμα περισσότερο όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, που προσφέρουν ευζωία και ευημερία σε όλα τα μέλη του Οργανισμού.

Έτσι, σε  ένα κλίμα ζεστό και οικογενειακό κόπηκαν οι πίτες στο Α’, Β’ και Γ’ ΚΑΠΗ, αλλά και στα τμήματα Αθλητισμού – Στίβου Παιδιών και Γυμναστικής Γυναικών, παρουσία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου και του Προέδρου του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. κ. Ιωάννη Κατσαρού.

Ο Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου στον σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Από την πλευρά μου, ήθελα να σας ευχαριστήσω γιατί από την πρώτη στιγμή που δημιουργήσαμε τον ΟΑΦΝΤΗ, εσείς, μας αγκαλιάσατε και μας στηρίξατε. Ένας Οργανισμός, είναι ο καθρεφτισμός του συνόλου των μελών του. Επενδύουμε διαρκώς στον αθλητισμό,  στις παροχές υγείας και στην Τρίτη Ηλικία, γιατί διανύουμε δύσκολες μέρες  και κύρια προτεραιότητά μας είναι ο δημότης. Ό,τι περνάει από το χέρι μας το κάνουμε, και θα συνεχίσουμε να κάνουμε το καλύτερο, για να διατηρήσουμε αυτά τα ωραία χαμόγελα και το ζεστό πνεύμα της καλής παρέας μας. Εύχομαι , Καλή Χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε όλοι εδώ.»

Παράλληλα, χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η., κ. Ιωάννης Κατσαρός και ο Αντιπρόεδρος, κ. Αντώνης Κοναξής ευχόμενοι ο νέος χρόνος να είναι ακόμα πιο δημιουργικός με περισσότερες δράσεις – εκδηλώσεις, σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται ο ΟΑΦΝΤΗ. Παράλληλα, σημείωσαν ότι, η συμμετοχή των μελών κάθε χρόνο  όλο και αυξάνεται και αυτό είναι η καλύτερη ανταμοιβή για αυτούς.

Στην κοπή της πίτας έδωσαν το παρόν ο Γραμματέας της Βουλής, κ. Ευάγγελος Λιάκος, οι Αντιδήμαρχοι, κ.κ. Σοφία Μαυρίδη, Μιχαήλ Ψωμιάδης, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΔΕΠ, κ. Γεώργιος Φίλης, η Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κ. Γεωργία Πηλιχού, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Ισίδωρος Τσίγκος, κ. Γιάννης Ηλίας, κ. Μαρία Ατματζίδου, το μέλος του Δ.Σ. Attica TV, κ. Κωνσταντίνος Τσολερίδης, ο υπεύθυνος του Γ ΚΑΠΗ, κ. Ευάγγελος Μαλαματάς, ο πολιτευτής της Ν.Δ., κ. Σταμάτης Πουλής, μέλη του Δ.Σ. του ΟΑΦΝΤΗ και το προσωπικό.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης ακολούθησε κέρασμα και μοιράστηκαν στα μέλη αναμνηστικές κάρτες με ευχές για τη νέα χρονιά.

The post Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΟΑΦΝΤΗ Δήμου Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.