Μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Κιθαριστών στο Μαρούσι

Με επιτυχία διεξήχθη το 1o Σεμινάριο – Συναυλία κιθαριστών από το Δημοτικό Ωδείο Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης»

Με αφορμή επικείμενο αφιέρωμα στον σπουδαίο Έλληνα συνθέτη και δημιουργό Μίκη Θεοδωράκη από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), το Δημοτικό Ωδείο της πόλης, που φέρει το όνομα σπουδαίας αυτής προσωπικότητας της νεότερης Ελλάδας, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Κιθαριστών. Το σεμινάριο, με την υποστήριξη του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου της ΚΕΔΑ Νίκου Πέππα, έλαβε χώρα στην αίθουσα «ΝΙΚΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ» του Δημοτικού Ωδείου της πόλης το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022. Παρόντες η Καλλιτεχνική Διευθύντρια Φωτεινή Κοσκόρου, οι έφοροι καθώς και ορισμένοι γονείς από του μαθητές που έλαβαν μέρος.

Υπεύθυνος Σεμιναρίου, Ενορχήστρωσης και Διεύθυνσης Ορχήστρα ο έφορος κιθαρίστας Ευάγγελος Μπουντούνης με τη συμμετοχή επίσης του εφόρου – καθηγητή κιθάρας Βασίλειου Μαστοράκη.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων παιδιών ήταν 15, λόγω περιοριστικών μέτρων για covid-19, και αφορούσε μαθητές που φοιτούν στην κατωτέρα τάξη του ωδείου όπου εκτέλεσαν με ξεχωριστό τρόπο τραγούδια όπως «Όμορφη Πόλη», «Στο περιγιάλι το κρυφό», «Χρυσοπράσινο φύλλο».

Στην ιδιαίτερη αυτή προσπάθεια, καθηγητών και μαθητών, του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης» θα υπάρξει επανάληψη, με το 2ο σεμινάριο να έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή των Βαΐων στις 17 Απριλίου 2022.

The post Μεγάλη επιτυχία το 1ο Σεμινάριο Κιθαριστών στο Μαρούσι appeared first on aftodioikisinews.gr.