Μουσικοκινητική Παράσταση από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου

Μουσικοκινητική Παράσταση από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου Γαλαξία 

Μια καινοτόμα ιδέα της Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κας. Σοφία Μαυρίδη πήρε σάρκα και οστά και υλοποιήθηκε αυτή η σπουδαία δουλειά με τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών. Μια εξαίσια παράσταση που συνδύαζε τραγούδι, κίνηση και μουσική με αρβανίτικα και ποντιακά άσματα σε απόδοση κλασικής μουσικής αποσπώντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα των θεατών.

Η  Αντιδήμαρχος δήλωσε: «Ήταν προσωπικό στοίχημα να προσφέρω στα παιδιά του Ασπρόπυργου από τις μικρότερες ηλικίες ερεθίσματα, όπως μουσική, Θέατρο διαδραστικές δραστηριότητες, που θέτουν βάση για τα επόμενα βήματα των παιδιών όχι μόνο ως μαθητές και μαθήτριες αλλά και ως άνθρωποι που θα ενταχθούν στην κοινωνία.» Παράλληλα διαβεβαίωσε τους γονείς ότι: «θα συνεχίσω να προσφέρω και στο μέλλον το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά μας.»

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικής πλακέτας στον Καθηγητή Παιδαγωγικού Τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Νικόλαο Τσαφταρίδη και τη Μουσικό και Υπεύθυνη Πολιτιστικών ΔΔΕ Πειραιά,  κ. Ανθή Γουρουντή για την συνεργασία τους κάνοντας ιδιαίτερη μνεία για την συμβολή τους στο Παιδαγωγικό πρόγραμμα.

Ακόμη ευχαρίστησε την κα. Ανθή Γουρουντή, που ανέλαβε και πραγματοποίησε αυτό το πρόγραμμα της μουσικοκινητικής στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και τις παιδαγωγούς μας για την αξιόλογη δουλειά και αφοσίωση τους καθ’ όλη την εκπαιδευτική χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος του ΟΑΦΝΤΗ, κ. Αντώνιος Κοναξής.

The post Μουσικοκινητική Παράσταση από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ασπροπύργου appeared first on aftodioikisinews.gr.