Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Αποκορώνου

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών και  ο γενικότερος ευπρεπισμός του Δήμου Αποκορώνου από ειδικά συνεργεία, προκειμένου έγκαιρα, ειδικά οι παραλίες , να βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση κατά τη νέα τουριστική σεζόν.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, “έχουμε βάλει στόχο να είμαστε έτοιμοι ή δυνατόν με την έναρξη της τουριστικής περιόδου και να μπορέσουμε να διαχειριστούμε την κατάσταση μέσα στους επόμενους μήνες, με τα υπάρχοντα μέσα αλλά και με όσα θα προμηθευτούμε”.
Συνεχίζοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, “είπε ότι έχουμε προχωρήσει σε προσλήψεις προσωπικού, σε  προμήθεια τεσσάρων  νέας τεχνολογίας  απορριμματοφόρων και  αναμένουμε  άμεσα ένα ακόμη φορτηγό με αρπάγη . Έχουν τοποθετηθεί βυθιζόμενοι κάδοι  σε καίρια τουριστικά σημεία και αναμένουμε 300 νέους κάδους απορριμμάτων. Και όλα αυτά παρά το τσουνάμι των αυξήσεων και των υπέρογκων εξόδων που έχουν ανακύψει στο Δήμο μας όπως η αύξηση του ενεργειακού κόστους (ΔΕΗ) , η επιβολή του τέλους ταφής απορριμμάτων , η αύξηση της  ναυαγοσωστικής κάλυψης , η αύξηση καυσίμων αλλά και η υποχρηματοδότηση των Δήμων και οι ελλείψεις προσωπικού”.

Αναζητάμε  λοιπόν τρόπους λειτουργικούς με βάση τα δεδομένα και το δυναμικό του Δήμου μας ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε σε μια πολύ επιτυχημένη, αν όλα πάνε καλά, τουριστική περίοδο.
Είμαστε στην κορυφή των παρεχόμενων τουριστικών υπηρεσιών, και οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε το Δήμο μας, σε κάθε περίπτωση, σαν το σπίτι μας, καθαρό και πολιτισμένο..
Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Αποκορώνου δήλωσε: “Σας καλούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μέσα από τις δύσκολες συγκυρίες που βιώνουμε να βοηθήσουμε το Δήμο στην προσπάθεια διατήρησης της καθαριότητας κι ευπρέπειας σε υψηλά επίπεδα, Είναι υπόθεση όλων μας και του καθενός ξεχωριστά να πράξουμε το καθήκον μας και να θεωρήσομε τη στήριξη του τουριστικού προϊόντος από τη Δημοτική Αρχή, μέσω συνεχόμενων παρεμβάσεων, δεδομένη. Ο Δήμος Αποκορώνου είναι αρωγός με δράσεις που στοχεύουν στην ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος.”

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας στο Δήμο για ότι αφορά θέματα καθαριότητας καθώς και φροντίδας του περιβάλλοντος που μπορείτε να απευθύνεστε είναι:

Αντιδήμαρχος  Αθητάκης Γιάννης 6948529398

Μαρκουλάκης Γιώργος 2825340336 /2825340321 (εργάσιμες μέρες και ώρες)

The post Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών του Δήμου Αποκορώνου appeared first on aftodioikisinews.gr.