Ξεκινούν δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας από Ελευσίνα για Βίλλια-Ερυθρές από 1η Απριλίου

Από 1η Απριλίου, ξεκινούν τα δρομολόγια από την Ελευσίνα για Βίλλια και Ερυθρές και γίνεται πράξη η επέκταση του δρομολογίου 861 αστικής συγκοινωνίας.

Η απόφαση επικυρώθηκε σήμερα σε συνάντηση που είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος, με τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Κόλλια παρουσία του Δημάρχου Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστου Στάθη, του Αντιπροέδρου της Βουλής Θανάση Μπούρα, του Αντιδημάρχου Ερυθρών Μιχάλη Σακελλάρη και του Προέδρου Δ. Κ. Βιλλίων Κωνσταντίνου Μακρυνόρη.

Η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας και η άμεση συγκοινωνιακή σύνδεση των περιοχών της Δυτικής Αττικής με την Αθήνα, σε κομβικά σημεία, σταθμούς μετρό, κ.ο.κ., αποτελεί όραμα του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλου, στο πλαίσιο διευκόλυνσης κατοίκων, εργαζομένων και επισκεπτών της Δυτικής Αττικής.

Οι διαδικασίες, σε συνεννόηση και με αποφάσεις των αρμοδίων κυβερνητικών στελεχών προχωρούν και μάλιστα μελετάται σε επόμενη φάση η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας σε Μέγαρα καθώς και η δημιουργία σταθμού μετεπιβίβασης για όλη τη Δυτική Αττική στην Ελευσίνα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλος σχετικά ανέφερε: «Σήμερα είναι μία μεγάλη μέρα για τον τόπο μας, με ένα από τα όνειρα ετών για διευκόλυνση των συμπολιτών μας στην καθημερινότητα και εξωστρέφεια στην περιοχή μας να γίνεται πραγματικότητα.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά από προσπάθειες ετών, στις οποίες συνέβαλε καθοριστικά από την πρώτη στιγμή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Δυτικής Αττικής, Θανάσης Μπούρας, τον οποίο ευχαριστώ προσωπικά.

Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση τους στα αιτήματα της Δυτικής Αττικής τον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο, τον πρώην Υφυπουργό Γιάννη Κεφαλογιάννη και τον Πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Γκόλιας. Προχωράμε μαζί για την Δυτική Αττική!».

The post Ξεκινούν δρομολόγια αστικής συγκοινωνίας από Ελευσίνα για Βίλλια-Ερυθρές από 1η Απριλίου appeared first on aftodioikisinews.gr.