Ολοκληρώθηκε η σχολική περίοδος για τα μαθήματα της Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο

Ολοκληρώθηκε η σχολική περίοδος για τα μαθήματα της Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο , με το τελευταίο μάθημα να πραγματοποιείται το Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022

Ένας θεσμός, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2014 και κάθε χρόνο βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση όχι μόνο από Ασπροπύργιους αλλά και από πολίτες από όλη την Αττική.

Ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, με αφορμή τη λήξη των μαθημάτων χάρισαν στους μαθητές ένα λεξικό ρωσικοελληνικό, ένα δώρο συμβολικό αλλά πολύ χρήσιμο, το οποίο θα τους βοηθήσει να διατηρήσουν την επαφή με τη γλώσσα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ευχήθηκαν στους μαθητές να έχουν ένα αναζωογονητικό, όμορφο και ξέγνοιαστό καλοκαίρι. Να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τις διακοπές τους και τον Σεπτέμβρη να συνεχίσουν τα μαθήματα  με έμπνευση, δημιουργικότητα, καλή διάθεση και όρεξη.

The post Ολοκληρώθηκε η σχολική περίοδος για τα μαθήματα της Ρωσικής Γλώσσας στον Ασπρόπυργο appeared first on aftodioikisinews.gr.