Ορεινή σκυταλοδρομία στην Ύδρα

Το Σάββατο 9 Απριλίου 2022 στις 14.00 θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στο Hydra’s Trail Event ορεινή σκυταλοδρομία σε ομάδες των 2 ατόμων

Οι πρώτοι αθλητές της κάθε ομάδας ξεκινώντας με αντίθετη κατεύθυνση από ότι συμβαίνει στις υπόλοιπες διαδρομές, θα κινηθούν προς το βορειοανατολικό κομμάτι της Ύδρας.

Διανύοντας σε πανέμορφο παραθαλάσσιο δρόμο με θέα το Αιγαίο 1500 μέτρα περίπου, η διαδρομή συνεχίζει δεξιά αλλάζοντας τερρέν και μπαίνει σε ορεινό ανηφορικό μονοπάτι το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στο Hydra’s Trail Event.

Καθώς πλέον η διαδρομή αρχίζει να κατηφορίζει, η θέα προς τον αστικό ιστό της Ύδρας και το γραφικό λιμάνι της θα αποζημιώσει όλους όσους λάβουν μέρος.

Τα τελευταία 1500 μέτρα είναι μέσα στα γραφικά σοκάκια της Ύδρας όπου ο αθλητής διανύοντας συνολικά 5 χιλιόμετρα θα κατευθυνθεί στο σημείο εκκίνησης-τερματισμού δίνοντας την σκυτάλη στον 2ο αθλητή της ομάδας (ο οποίος θα βρίσκεται στο χώρο αυτό) για να κάνει και αυτός με την σειρά του τον ίδιο κύκλο των 5 χιλιομέτρων.

Δημιούργησε και εσύ την ομάδα σου και τρέξε μαζί με τον φίλο, συγγενή, σύντροφο μία ξεχωριστή αλλά και εύκολη διαδρομή, ιδανική για όσους δεν έχουν τρέξει ξανά σε ορεινό αγώνα, αλλά και σε όσους θέλουν να κάνουν ένα καλό ζέσταμα για τους βασικούς αγώνες της Κυριακής που ακολουθούν.

Registration Open : www.hydrastrail.gr

The post Ορεινή σκυταλοδρομία στην Ύδρα appeared first on aftodioikisinews.gr.